Ευρωλίγκα: Οι νίκες του Σφαιρόπουλου και οι ασίστ του Καλάθη

Ευρωλίγκα: Οι νίκες του Σφαιρόπουλου και οι ασίστ του Καλάθη

Σειρά από σπουδαίες επιδόσεις σημειώθηκαν στις οκτώ αναμετρήσεις της 22ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας

Ευρωλίγκα: Οι νίκες του Σφαιρόπουλου και οι ασίστ του Καλάθη
Το Eurohoops παρουσιάζει τις σημαντικότερες. Μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έγινε ο προπονητής με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία του Ολυμπιακού, ενώ ο Νικ Καλάθης ξεπέρασε τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Ακολουθούν οι αριθμοί της 22ης αγωνιστικής:

Πέρασε τον Ντούντα: Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος συμπλήρωσε 71 νίκες στην Ευρωλίγκα ως κόουτς του Ολυμπιακού ξεπερνώντας την επίδοση του θρυλικού Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Δον Ζουάν: Με 247 κλεψίματα, ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο της Μπαρτσελόνα είναι μαζί με τον Τζέι Αρ Χόλντεν στην έκτη θέση της σχετικής κατάταξης όλων των εποχών στην Ευρωλίγκα.

Κλείσιμο
Επιτέλους: Έπειτα από 51 συνεχόμενες εύστοχες βολές, ο Νάντο Ντε Κολό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αστόχησε από τη “γραμμή της φιλανθρωπίας” στο πλαίσιο της ήττας από την παλιά ομάδα του, τη Βαλένθια.

Γερμανικός πύργος: Ο Τίμπορ Πλάις της Βαλένθια έπιασε τον Ντένις Μαρκονάτο στη δέκατη θέση των παικτών με τα περισσότερα μπλοκ συμπληρώνοντας 140.

Δεν πειράζει: Η Μάλαγα υπέπεσε σε 23 λάθη εναντίον της Αναντολού Εφές. Κέρδισε για πρώτη φορά από το 2010 σε παιχνίδι, που είχε παραπάνω από 20 λάθη.

Πάνω από τον 3D: Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είχε επτά ματς στην Ευρωλίγκα με διψήφιο αριθμό ασίστ. Πλέον ο Νικ Καλάθης έχει οκτώ φέτος, επίδοση που αποτελεί νέο ρεκόρ της Ευρωλίγκας.




Πηγή:www.eurohoops.net



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης