Rising Stars - All Time Stars 92-108: Οι "παλιοί" νίκησαν τους διαδόχους τους

Rising Stars - All Time Stars 92-108: Οι "παλιοί" νίκησαν τους διαδόχους τους

Οι All-Time Stars δεν... χαρίστηκαν στους Rising Stars κι επικράτησαν με 108-92, στο πλαίσιο του All-Star Weekend - MVP ο Παπαλουκάς - Νικητής στα τρίποντα ο Κόνιαρης και στα καρφώματα ο Τσαλμπούρης

Rising Stars - All Time Stars 92-108: Οι "παλιοί" νίκησαν τους διαδόχους τους
Όμορφες αναμνήσεις και ελπίδα για το μέλλον στο «Δ. Τόφαλος»!  All-Time Stars και Rising Stars αναμετρήθηκαν στην Πάτρα, στο περιθώριο του All-Star Weekend και οι «παλιοί» δεν... χαρίστηκαν στους νέους!



Κλείσιμο
Προσφέροντας ωραίο θέαμα, καρφώματα κι εκπληκτικές φάσεις, οι Παπαλουκάς, Διαμαντίδης, Κακιούζης, Φώτσης και η παρέα τους νίκησαν άνετα me 108-92 τους... διαδόχους τους!

Τα δεκάλεπτα: 30-27, 44-59, 67-89, 92-108.



Μεγάλος νικητής ο Αντώνης Κόνιαρης στον διαγωνισμό τριπόντων Νέων!
Ο νεαρός γκαρντ του ΠΑΟΚ ήταν... επικίνδυνα εύστοχος, πέρασε στον τελικό κι εκεί επικράτησε του Ανδρέα Σκούφη (Προμηθέας), με 18 πόντους. Ο αντίπαλός του μέτρησε 13.



Στον διαγωνισμό πήραν μέρος ακόμη και οι Βασίλης Μουράτος, Γιώργος Τσαλμπούρης, Δημήτρης Φλιώνης και Πέτρος Κατσουλάκος.


«Έσπασε» μπασκέτες και κοντέρ ο Τσαλμπούρης!
«Έλαμψε» ο Γιώργος Τσαλμπούρης! Ο ψηλός παίκτης του Κολοσσού (αγωνίζεται δανεικός από την ΑΕΚ), ήταν ο μεγάλος νικητής στον διαγωνισμό καρφωμάτων, αφού κατάφερε να επικρατήσει του Ντίνου Μήτογλου!



Ο 21χρονος παίκτης από την αρχή του διαγωνισμού έπαιρνε το ένα... 50άρι μετά το άλλο, από τους κριτές (Γιατράς, Καστρίτης, Καλαφατάκης, Πρέλεβιτς, Πετρόπουλος) και στο τέλος κατέκτησε το βραβείο του καλύτερου dunker!


Στον διαγωνισμό πήραν επίσης μέρος και οι Σκουλίδας - Φώτσης, οι οποίοι μαζί με τον παίκτη του Παναθηναϊκού αναμετρήθηκαν εκ νέου, καθώς είχαν ισοβαθμήσει.


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης