Ρεάλ Μαδρίτης – Λεγανές 1-2: Νέο κάζο και αποκλεισμός για τη «Βασίλισσα»!

Ρεάλ Μαδρίτης – Λεγανές 1-2: Νέο κάζο και αποκλεισμός για τη «Βασίλισσα»!

Μετά το χαμένο πρωτάθλημα, οι Μαδριλένοι αποχαιρετούν απρόσμενα και το Κόπα ντελ Ρέι, με την ομάδα του Σιόβα να κάνει ιστορικό διπλό στο «Μπερναμπέου» και να περνάει στα ημιτελικά

Ρεάλ Μαδρίτης – Λεγανές 1-2: Νέο κάζο και αποκλεισμός για τη «Βασίλισσα»!
Σταματημό δεν έχουν τα… ξενερώματα στο στρατόπεδο της Ρεάλ. Η οαμδάρα που στο 2017 κατέκτησε τους πέντε από τους έξι τίτλους που διεκδίκησε, βρέθηκε στο ξεκίνημα του 2018 να έχει αποχαιρετήσει πρόωρα τους δύο πρώτους, τους εγχώριους δηλαδή. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στο -19 από την Μπαρτσελόνα και τώρα ήρθε η τεράστια έκπληξη στα προημιτελικά του Κυπέλλου, καθώς την άφησε εκτός συνέχειας η Λεγανές του Δημήτρη Σιόβα, που έκανε το 1-2 στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» και ανέτρεψε το 0-1 της Ρεάλ στο πρώτο παιχνίδι.
 
Οι Μαδριλένοι προφανώς ήταν τόσο σίγουροι για τη δική τους πρόκριση, ώστε αποφάσισαν να τηρήσουν το πλάνο και ν’ αφήσουν εκτός αποστολής τον Κριστιάνο, στο πλαίσιο του rotation. Τελικά πλήρωσαν αυτή τη βεβαιότητά τους. Ο Εράσο με τρομερό γκολ έκανε το 0-1 (32’), ο Μπενζεμά ισοφάρισε με κοντινό τελείωμα (47’), αλλά με καρφωτή κεφαλιά του Γκάμπριελ (55’) οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα, το οποίο κράτησαν μέχρι τέλους με τις εκπληκτικές επεμβάσεις του πορτιέρο τους, Σαμπάν.

Ο Δημήτρης Σιόβας ήταν βασικός, έκανε πολύ καλή εμφάνιση, αλλά αντικαταστάθηκε εξ αιτίας ενόχλησης στο 58’). Η τεράστια πρόκριση της Λεγανές είναι ιστορική, καθώς γίνεται η πρώτη στα 115 χρόνια ιστορίας του Κυπέλλου που κάνει ανατροπή εκεί μέσα. Επίσης, αφήνει ακόμα πιο πληγωμένη τη Βασίλισσα, με τους οπαδούς της αποδοκιμάζουν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και ειδικά στο φινάλε.

Κλείσιμο
Αποτελέσματα

Σεβίλλη – Ατλέτικο Μαδρίτης 3-1 (2-1)
Αλαβές – Βαλένθια 2-1 και 2-3 στα πέναλτι (1-2)
Ρεάλ Μαδρίτης – Λεγανές 1-2 (1-0)
Μπαρτσελόνα – Εσπανιόλ Πέμπτη, 22:30 (0-1)


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης