Ιντερ - Ρόμα 1-1: Χωρίς νικητή η μάχη για μία θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ιντερ - Ρόμα 1-1: Χωρίς νικητή η μάχη για μία θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ

Η Ρόμα προηγήθηκε στο πρώτο μέρος και πατούσε καλύτερα μέσα στο γήπεδο, όμως οπισθοχώρησε ίσως νωρίς στην επανάληψη και με μία από τις αμέτρητες σέντρες της η Ιντερ βρήκε την ισοφάριση

Ιντερ - Ρόμα 1-1: Χωρίς νικητή η μάχη για μία θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ
Ετσι όπως διαμορφώνεται η κατάσταση στην Serie A, Νάπολι και Γιουβέντους είναι πολύ μπροστά και οι Λάτσιο, Ιντερ, Ρόμα θα παλέψουν για δύο θέσεις. Με αυτό ως δεδομένο και επειδή ήταν ένα derby μετά τη διακοπή, Nerazzurri και Giallorossi απέφυγαν την ήττα αλλά δεν μπόρεσαν από την άλλη να ενισχύσουν τη θέση τους στη μάχη για το σεντόνι. Η Ρόμα προηγήθηκε στο πρώτο μέρος και πατούσε καλύτερα μέσα στο γήπεδο, όμως οπισθοχώρησε ίσως νωρίς στην επανάληψη και με μία από τις αμέτρητες σέντρες της η Ιντερ βρήκε την ισοφάριση.

Λίγο καλύτερα μπήκε η Ρόμα στο ματς, όμως η Ιντερ έχασε την πρώτη ευκαιρία στο 17' με την κεφαλιά του Πέρισιτς. Στο 22' οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για πτώση του Ικάρντι σε μαρκάρισμα από τον Φάσιο και στο 29' οι Νερατζούρι είχαν διπλή ευκαιρία με τον Αλισον να σταματά το σουτ του Πέρισιτς και στη συνέχεια τους αμυντικούς να μπλοκάρουν το σουτ του Βαλέρο. Στο επόμενο λεπτό ήρθε η πρώτη φάση για την ομάδα του Ντι Φραντσέσκο με τον Πελεγκρίνι να σουτάρει άουτ και στο 31' το σκορ άνοιξε. Ο Αλισον έκανε το βολέ, ο Σαντόν το τσαφ με... κεφαλιά και ο Ελ Σαραουί εκμεταλλεύτηκε την ταχύτητά του και τσίμπησε την μπάλα πάνω από τον Χαντάνοβιτς (0-1). το πρώτο μέρος έκλεισε με τον Ικάρντι να έχει δύο καλές στιγμές. Στο 33' υπό την πίεση του Μανωλά σούταρε άουτ από το πέναλτι και στο 42' ο Αλισον βγήκε στα πόδια του και μπλόκαρε.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Σπαλέτι να βγάζει τον Γκαλιαρντίνι και να βάζει τον Μπρόζοβιτς. Στο 55' ο Αλισον έβαλε με το ένα χέρι τη σέντρα-σουτ του Πέρισιτς και η Ρόμα αν και ήταν σε θέση άμυνας είχε τον έλεγχο. Στο 62' το μακρινό σουτ του Καντρέβα μπλόκαρε ο Αλισον και η Ιντερ όσο περνούσε το ματς έπαιρνε μέτρα και έκανε όλο και περισσότερες σέντρες. Στο 74' η ομάδα του Σπαλέτι είχε δοκάρι μετά το γέμισμα του Πέρισιτς και το αριστερό του Ικάρντι και ακολούθησαν δύο μεγάλες ευκαιρίες. Στο 78' ο Κανσέλο έκανε νέα σέντρα και ο Εντερ μόνος με κεφαλιά δεν βρήκε στόχο και στο 80' το βολέ του Ικάρντι έβγαλε χαμηλά στη γωνία ο τρομερός, Αλισον. Στο 86' ήρθε τελικά το γκολ για τους Nerazzurri, από τι άλλο; Από σέντρα. Ο Μπρόζοβιτς την έκανε από αριστερά, ο Φάσιο έχασε τη φάση και ο Βεσίνο με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Κλείσιμο
Ιντερ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Μιράντα, Σκρίνιαρ, Σαντόν (77' Νταλμπέρ), Κανσέλο, Βεσίνο, Γκαλιαρντίνι (46' Μπρόζοβιτς), Βαλέρο, Πέρισιτς, Καντρέβα (70' Εντερ), Ικάρντι.

Ρόμα (Εουζέμπιο Ντι Φραντσέσκο): Αλισον, Φλορέντσι, Μανωλάς, Φάσιο, Κολάροβ, Στρούτμαν, Πελεγκρίνι, Ναϊνγκολάν, Ζέρσον (70' Μπρούνο Πέρες), Ελ Σαραουί (74' Ζουάν Ζεσούς), Τζέκο (84' Σικ).

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης