Αταλάντα - Νάπολι 0-1: Λυτρωτής Μέρτενς (βίντεο)

Αταλάντα - Νάπολι 0-1: Λυτρωτής Μέρτενς (βίντεο)

Με γκολ του Ντρις Μέρτενς στο δεύτερο μέρος, η Νάπολι πέρασε νικηφόρα με 1-0 από το Μπέργκαμο επί της Αταλάντα και παραμένει σίγουρα μόνη-πρώτη για ακόμα μια αγωνιστική

Αταλάντα - Νάπολι 0-1: Λυτρωτής Μέρτενς (βίντεο)
Είναι σκληρό καρύδι η Νάπολι και είναι αποφασισμένη να το παλέψει μέχρι τέλους για να κόψει αυτή πρώτη το νήμα, πανηγυρίζοντας μετά από 28 ολόκληρα χρόνια ξανά τον τίτλο της Serie A.

Η έξοδος στο Μπέργκαμο απέναντι στην Αταλάντα μόνο εύκολη δεν ήταν, κάτι που αποδείχθηκε και στον αγωνιστικό χώρο, όπου οι γηπεδούχοι με σωστή τακτική περιόρισαν τους Μέρτενς, Καγιεχόν και Ινσίνιε στα πρώτα 45 λεπτά.

Η λύση, όμως, για τους «Παρτενοπέι» ήρθε από τον πρώτο σκόρερ τους τη φετινή σεζόν. Στο 65’ ο Καγεχόν έβγαλε με όμορφη μπαλιά τον Μέρτενς στην αντεπίθεση και ο Βέλγος αφήνοντας πρώτα την μπάλα να σκάσει μπροστά του, τράνταξε με ένα ξερό δεξί σουτ τα δίχτυα της Αταλάντα για το 0-1.

Κλείσιμο
Η Νάπολι χρειάστηκε λίγο αργότερα μια σωτήρια επέμβαση του Ρέινα με τα ακροδάκτυλα σε προσπάθεια του Κριστάντε για να διατηρήσει το ισχνό προβάδισμα και στο τέλος να φτάσει κοντά και σε ένα δεύτερο γκολ, αλλά ο Χάμσικ είδε το τέρμα του να ακυρώνεται ως οφσάιντ.

Ό,τι και να κάνει το βράδυ της Δευτέρας η Γιουβέντους απέναντι στην Τζένοα, η Νάπολι με την πέμπτη της σερί επικράτηση (0-1) θα παραμείνει μόνη-πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα της Serie A, βάζοντας ακόμα ένα λιθαράκι στην πορεία της για τον τίτλο.



Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης