Απόλυτο φαβορί για Μολέντο η Ιντερνασιονάλ

Απόλυτο φαβορί για Μολέντο η Ιντερνασιονάλ

Η Ιντερνασιονάλ είναι το μεγάλο φαβορί για να αποκτήσει τον Ροντρίγκο Μολέντο. Αμετακίνητος ο παίκτης που θέλει να επαναπατριστεί, επαφές με τον Παναθηναϊκό, το παλεύει ο ΠΑΟΚ

Απόλυτο φαβορί για Μολέντο η Ιντερνασιονάλ
Το σίριαλ του Ροντρίγκο Μολέντο καλά κρατεί. Ο Βραζιλιάνος μέχρι και αργά το βράδυ της Τετάρτης ήταν αμετακίνητος στην απόφασή του να μετακομίσει στην Ιντερνασιονάλ κι όχι να πάει στον ΠΑΟΚ. 

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν έχει καταθέσει τα όπλα και κάνει επαφές με την Ιντερνασιονάλ, ωστόσο λόγω της στάσης του παίκτη οι Βραζιλιάνοι είναι το απόλυτο φαβορί. 

Πάντως η πρόταση της Ιντερνασιονάλ υπολείπεται κατά πολύ εκείνης του ΠΑΟΚ που έχει προσφέρει χρήματα και έμψυχα ανταλλάγματα, ωστόσο ο Παναθηναϊκός δεν είναι σε ισχυρή διαπραγματευτική θέση, καθώς ο παίκτης μπορεί να μείνει ελεύθερος αν κάνει προσφυγή. 

Εκτιμάται πως το σίριαλ θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη και με τα υπάρχοντα δεδομένα (καθότι ο Μολέντο φημίζεται για εναλλαγές στη στάση του) η Ιντερνασιονάλ έχει τον πρώτο λόγο για να αποκτήσει από τώρα τον ποδοσφαιριστή με τον οποίο ούτως ή άλλως έχει προσυμφωνήσει για το καλοκαίρι, όταν και μένει ελεύθερος.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης