Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στην τελική ευθεία η μεταγραφή του Σάντσες

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στην τελική ευθεία η μεταγραφή του Σάντσες

Ο Αλέξις Σάντσες έμεινε εκτός αποστολής από το ματς της Άρσεναλ με την Μπόρνμουθ και στο Νησί κάνουν λόγο ότι η συμφωνία των «Κανονιέρηδων» με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται κοντά

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στην τελική ευθεία η μεταγραφή του Σάντσες
Ο Χιλιανός άσος δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Αρσέν Βενγκέρ για το ματς με την Μπόρνμουθ, μένοντας στο Λονδίνο, και όλα δείχνουν ότι η μετακίνησή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην τελική της ευθεία.

Ο Βενγκέρ πριν από το παιχνίδι με την Μπόρνμουθ ξεκαθάρισε ότι ακόμα δεν έχει τελειώσει η μεταγραφή του, ωστόσο το γεγονός ότι ο Σάντσες έμεινε εκτός αποστολής σημαίνει αρκετά για το επικείμενο deal με τους «Κόκκινους Διαβόλους».

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί, ότι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανεπίσημα εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για την έκβαση του μεταγραφικού σίριαλ, κάτι που αποτελεί ακόμα ένα σημάδι ότι η μεταγραφή του Χιλιανού άσου στην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο βρίσκεται ακόμα πιο κοντά.

Η Γιουνάιτεντ έκανε «μπάσιμο» τη στιγμή που η συμπολίτισσα της, Μάντσεστερ Σίτι έδειχνε να έχει το πάνω χέρι, και εκμεταλλευόμενη και την απροθυμία των «Πολιτών» να πληρώσουν τα χρήματα που αξιώνει ο ατζέντης του παίκτη, πήρε το πάνω χέρι για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης