Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός: Οριστική διακοπή και ραντεβού την Κυριακή

Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός: Οριστική διακοπή και ραντεβού την Κυριακή

Το... ανέκδοτο κράτησε δέκα λεπτά! Ο διαιτητής Ευαγγέλου ανάγκασε Λεβαδειακό και Παναθηναϊκό να παίξουν στην... πισίνα της Λιβαδειάς και στην συνέχεια διέκοψε οριστικά την αναμέτρηση που αν το επιτρέπει ο καιρός θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής!

Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός: Οριστική διακοπή και ραντεβού την Κυριακή
Φαίνεται το έχει η μοίρα του Παναθηναϊκού να δίνει αγώνες σε γήπεδα με πρωτοφανείς καιρικές συνθήκες, μόνο που αυτή τη φορά (σε αντίθεση με ότι είχε συμβεί στην Λαμία) η αναμέτρηση δεν θα ολοκληρωθεί...



Κλείσιμο
Μετά τον αγώνα Κυπέλλου στη Λαμία που διεξήχθη σε ένα γήπεδο καλυμμένο από το χιόνι, ο διαιτητής Ευαγγέλου έκρινε πως ο αγώνας στη Δημοτικό Στάδιο της Λειβαδιάς μπορεί να ξεκινήσει παρόλο που ο αγωνιστικός χώρος ήταν γεμάτος νερό...



Τελικά μετά από μόλις 10 λεπτά έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια καθώς ήταν φανερό ότι δεν μπορεί να παιχθεί ποδόσφαιρο.



Ο Ευαγγέλου μετά από δέκα λεπτά επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο για μια νέα επιθεώρηση, αλλά με τη βροχή να έχει δυναμώσει δεν υπήρχε περίπτωση να έχουν αλλάξει οι συνθήκες κι έτσι ο διαιτητής ενημέρωσε τις δύο ομάδες ότι ο αγώνας διακόπτεται.

Σύμφωνα με τον κανονισμό αγώνων ποδοσφαίρου (ΚΑΠ) οι δύο ομάδες είναι υποχρεωμένες να εμφανιστούν αύριο την ίδια ώρα (19:30) με την αναμέτρηση να ξεκινά από το 10ο λεπτό, ωστόσο οι προβλέψεις της ΕΜΥ δίνουν και πάλι βροχή για την περιοχή της Βοιωτίας, οπότε είναι ορατό το ενδεχόμενο ο αγώνας να αναβληθεί οριστικά (αυτό θα συμβεί αύριο) και να οριστεί σε νέα ημερομηνία.

Για την ιστορία οι συνθέσεις με τις οποίες ξεκίνησαν τον αγώνα οι δύο ομάδες:
Λεβαδειακός (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Φαβάρο, Αντιλέχου, Λεονάρντο, Σουμπίνιο, Μητρόπουλος, Νουάνκο, Τσαμπούρης, Γιουσούφ, Μαρκόβσκι, Γιακουμάκης.
Στο πάγκο για τον Λεβαδειακό: Σωτηρίου, Καλτσάς, Νιάσε, Ζαραδούκας, Μπρελγκαζουανί, Τριποτσέρης, Ντιόγκο
Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Λουντ, Μουνιέ, Βιγιαφάνιες, Άλτμαν, Δώνης.
Στον πάγκο για τον Παναθηναϊκό: Διούδης, Ινσούα, Γιοχάνσον Χίλιεμαρκ, Στάικος, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης