Γιαννακόπουλος: «Η ομάδα πάει πάρα πολύ καλά, στο μέλλον ακόμα καλύτερα» (pics)

Γιαννακόπουλος: «Η ομάδα πάει πάρα πολύ καλά, στο μέλλον ακόμα καλύτερα» (pics)

Ο μπασκετικός Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, με τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ να εκφράζει την σιγουριά του ότι η ομάδα θα πάει ακόμα καλύτερα μέσα στο 2018.

Γιαννακόπουλος: «Η ομάδα πάει πάρα πολύ καλά, στο μέλλον ακόμα καλύτερα» (pics)
Μέσα σε οικογενειακή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (8/1) σε εστιατόριο του Χαλανδρίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομάδας του Παναθηναϊκού.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στους προπονητές και τους παίκτες της ομάδας που βρέθηκαν το πρωί στο ίδρυμα ΕΛΠΙΔΑ και μοίρασαν δώρα και χαρά στα παιδιά που τα είχαν τόσο μεγάλη ανάγκη» ήταν τα λόγια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος συνέχισε λέγοντα:

«Θέλω να πω καλή χρονιά σε όλους. Σε οικογενειακό και προσωπικό επίπεδο σε επαγγελματικό και κατ' επέκταση και σε Παναθηναϊκό επίπεδο. Μακάρι να πετύχουμε όλους μας τους στόχους. Η ομάδα πάει πάρα πολύ καλά και είμαι σίγουρος ότι στο μέλλον θα πάει ακόμα καλύτερα», είπε μεταξύ άλλων.

Κλείσιμο
Οι τυχεροί της βραδιάς, που κέρδισαν και τα φλουριά, ήταν ο προπονητής των Ακαδημιών, Μιχάλης Ραχωβίτσας, η σύζυγος του Μάρκους Ντένμον και η σύζυγος του Διευθυντή Λειτουργίας της ΚΑΕ, Γιώργου Μοιρέα.









Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης