Το γράμμα των ομάδων της Ευρωλίγκας στον Άγιο Βασίλη

Το γράμμα των ομάδων της Ευρωλίγκας στον Άγιο Βασίλη

Το 2017 θα μας αφήσει σε λίγες ώρες και όλοι μαζί θα υποδεχτούμε το 2018. Τι ζήτησαν από τον Άγιο Βασίλη οι ομάδες της Ευρωλίγκας;

Το γράμμα των ομάδων της Ευρωλίγκας στον Άγιο Βασίλη
Τα γράμματα των δεκαέξι συλλόγων στον Άγιο Βασίλη διέρρευσαν από αξιόπιστη πηγή στο Eurohoops. Μερικές από τις ευχές είναι ρεαλιστικές, άλλες ουσιαστικές, ενώ άλλες χρειάζονται ένα μικρό… θαύμα για να εκπληρωθούν.

Ανατολού Εφές

Γούρι
Κλείσιμο

Η πραγματικότητα είναι πως η Εφές δεν έχει ξεκινήσει τόσο καλά τη σεζόν. Ωστόσο, η αλλαγή προπονητή δίνει υποσχέσεις για καλύτερη τύχη το νέο έτος. Ένα γούρι, πάντως, επίσης μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.

Μιλάνο

Εμφανίσιμοι αντίπαλοι

Το καταλαβαίνουμε. Είναι δύσκολο να ξεπεράσει κανείς τα σχέδια του Τζιόρτζιο Αρμάνι όσον αφορά τις φανέλες ομάδας. Ωστόσο θα προτιμούσαμε τους αντιπάλους να ντύνονται κατάλληλα στα παιχνίδια, που γίνονται στο “Mediolanum Forum”. Θυμηθείτε τις τιρκουάζ φανέλες της Μπαρτσελόνα.

Μπασκόνια

Χρυσό Αστέρι

Οι Βάσκοι κάνουν ό,τι μπορούν για να είναι ανταγωνιστικοί και μέχρι στιγμής τα καταφέρνουν. Αξίζουν ένα χρυσό αστέρι για τη νίκη τους στο θρίλερ με την Μπαρτσελόνα την προηγούμενη εβδομάδα.





Μπάμπεργκ

Κρασί και Τρινκιέρι

Σίγουρα θα υπάρχουν πιο διασκεδαστικά πράγματα να κάνουμε το 2018, αλλά δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τον χαρισματικό κόουτς της Μπάμπεργκ. Φανταστείτε μία ευκαιρία να γευτούμε κρασί εξαιρετικής ποιότητας ακούγοντας ιστορίες από τον Αντρέα Τρινκιέρι. Αξεπέραστο.

Ερυθρός Αστέρας

Μία θέση στο Φάιναλ Φορ της πόλης τους

Πιστεύετε στα θαύματα των γιορτών; Ο Ερυθρός Αστέρας μάλλον ναι. Τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο δώρο από μία θέση στο Φάιναλ Φορ του Βελιγραδίου;

ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Βιβλία

Λαμβάνοντας υπόψη πρόσφατη συνέντευξη του Νάντο Ντε Κολό υποθέτουμε πως σε πολλούς παίκτες της ομάδας αρέσει το διάβασμα. Υπάρχει καλύτερη παρέα στα μεγάλα ταξίδια από ένα βιβλίο;




Μπαρτσελόνα

Μάικ Τζέιμς;

Υπάρχει φημολογία για ενδιαφέρον για την απόκτηση του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού.

Φενέρμπαχτσε

Υγεία και Κάλινιτς

Είμαστε αρκετά βέβαιοι πως η Φενέρμπαχτσε θέλει να παραλάβει το δώρο του Άγιου Βασίλη τον Μάιο και όχι στην Κωνσταντινούπολη… Αν οι τραυματίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς επιστρέψουν και ο Κάλινιτς παραμείνει υγιής, η ιστορία μπορεί να επαναληφθεί.

Χίμκι

Μία πρόκληση

Άκυρο δώρο; Όχι και τόσο. Η ομάδα του Μπαρτζώκα έχει ελπίδες, όνειρα και τις δυνατότητες να συνεχίσει μετά το πέρας της ρέγκιουλαρ σίζον. Ο Άγιος Βασίλης πρέπει να επιβραβεύσει αυτούς τους Ρώσους στρατιώτες, που παραμένουν ψηλά στην κατάταξη, ρίχνοντάς τους στη φωτιά.

Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ειρήνη

Οι Ισραηλινοί έχουν ξεκινήσει πολύ καλύτερα σε σχέση με πέρσι. Αυτό που χρειάζεται πραγματικά από τον Άγιο Βασίλη η Μακάμπι είναι σταθερότητα (ειρήνη), ώστε η παρέα των Κόουλ, Τζάκσον και Τόμας να παραμείνει αποτελεσματική.




Ολυμπιακός

Αντίδοτο για τους τραυματισμούς

Το καλύτερο δώρο για τους “ερυθρόλευκους” μάλλον θα ήταν η επιστροφή των τραυματιών τους, κυρίως τους παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν στη θέση “4”. Άλλωστε είναι εκτός επ’ αόριστον οι Κιμ Τιλί και Δημήτρης Αγραβάνης.

Παναθηναϊκός

Μαγαζί δερματοστιξίας

Οι “πράσινοι” λατρεύουν τα τατουάζ τους. Πρόσφατα, όντας στο Βελιγράδι, ο Τζέιμς Γκιστ πρόσθεσε ένα στη συλλογή του. Γι’ αυτό πιστεύουμε ότι θα ήταν βολικό για την ομάδα να έχουν οι παίκτες ευκολότερη πρόσβαση σε τατουάζ, όταν τα χρειάζονται.

Ρεάλ Μαδρίτης

Ντόντσιτς και Γιουλ

Αυτά. Οι Μαδριλένοι και συνολικά οι φίλοι της Ευρωλίγκας θα ήθελαν τον 18άχρονο γκαρντ να μείνει για λίγο ακόμη καιρό και τον Σέρχιο Γιουλ στο παρκέ.



Βαλένθια

Προϊόντα καλλωπισμού

Είναι αλήθεια πως τα μούσια είναι στη μόδα. Πολλοί παίκτες της Βαλένθια τα διατηρούν με υπερηφάνεια. Ωστόσο, ένα μούσι φέρνει και ευθύνες. Ο Άγιος Βασίλης πρέπει να τους αφήσει μερικά προϊόντα καλλωπισμού κάτω από το χριστουγεννιάτικο δένδρο.

Μάλαγα

Δάσκαλοι ξένων γλωσσών

Από τη στιγμή που ένδεκα παίκτες της ομάδας κατάγονται από χώρα, όπου τα αγγλικά δεν είναι η μητρική γλώσσα, το καλύτερο θα ήταν για τον πρόεδρο, Εντουάρντο Γκαρσία, να υποδυθεί τον Άγιο Βασίλη και να βοηθήσει την ομάδα του φέρνοντας μερικούς δασκάλους ξένων γλωσσών. Έτσι θα μπορέσουν να συνεννοηθούν καλύτερα.

Ζαλγκίρις Κάουνας

#F4Glory

Τα συστήματα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους προκαλούν πονοκεφάλους στους προπονητές των αντίπαλων ομάδων από το ξεκίνημα του 2017-18, κάτι που ενισχύει ακόμη περισσότερο τη δίψα των Λιθουανών για μία θέση στο Φάιναλ Φορ. Ποιος ξέρει τι θα συμβεί μετά την προσθήκη του Μπένο Ούντριχ; Ας ελπίσουμε πως αν περάσουν στην τελική φάση της Ευρωλίγκας, ο Αρτούρας Μιλάκνις θα ενημερώσει τον Σάρας πριν εκτελέσει κάποιο κρίσιμο σουτ.




Πηγή: www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης