ΝΒΑ: Συγκίνηση στην απόσυρση της φανέλας του Κόμπι

ΝΒΑ: Συγκίνηση στην απόσυρση της φανέλας του Κόμπι

Σε μία συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα, ο Κόμπι Μπράιαντ τιμήθηκε από τους Λέικερς που απέσυραν και τις δύο φανέλες του

ΝΒΑ: Συγκίνηση στην απόσυρση της φανέλας του Κόμπι
Όπως αρμόζει σε έναν αληθινό θρύλο τίμησαν τον Κόμπι Μπράιαντ οι Λέικερς. Στο ημίχρονο του αγώνα με τους Γουόριορς έγινε η συγκινητική εκδήλωση για την απόσυρση των δύο εμφανίσεών του, καθώς τόσο με το «8» όσο και με το «24» στην πλάτη οδήγησε τους «λιμνανθρώπους» σε μία από τις κορυφαίες περιόδους της πλούσιας ιστορίας τους. 

«Είναι δύσκολο να το περιγράψω. Μεγάλωσα βλέποντας όλους αυτούς τους μεγάλους παίκτες και τώρα είμαι κι εγώ ένας από αυτούς. Αυτό σημαίνει πολλά για μένα. Η κληρονομιά που αφήνει κανείς είναι πολύ σημαντική, γιατί σημαίνει πως πετύχαμε όλοι μαζί κάτι σπουδαίο και το θέμα είναι πώς επηρεάζει την επόμενη γενιά», δήλωσε ο Κόμπι, που συνοδευόταν από τη σύζυγό του, Βανέσα, και τις κόρες του που καμάρωναν και ήταν εμφανώς συγκινημένες, όπως άλλωστε και ο ίδιος. 

Τον Κόμπι τίμησαν παλιοί συμπαίκτες όπως οι Σακίλ Ο’ Νιλ, Ντέρεκ Φίσερ και Καρόν Μπάτλερ, καθώς και θρύλοι της ομάδας όπως οι Τζέιμς Γουόρθι και Μπάιρον Σκοτ. «Σίγουρα θα μείνει στην ιστορία ως ο καλύτερος Laker όλων των εποχών και οι δυο μας ως το καλύτερο δίδυμο. Άντε και ο Μάτζικ με τον Καρίμ», ανέφερε με χιούμορ ο «Σακ» και πρόσθεσε: «Ο Κόμπι από την πρώτη στιγμή έλεγε ότι θα γίνει ο κορυφαίος Laker και το έβλεπες αυτό από τον τρόπο που δούλευε και έπαιζε. Η συζήτηση είναι γι’ αυτόν και τον Μάτζικ, αλλά εγώ θα ψήφιζα τον Κόμπι». 

Οι Λέικερς είχαν μετατρέψει το Staples Center και τους περιβάλλοντες χώρους του σε μία-όπως την αποκάλεσαν-Kobeland, με εκδηλώσεις και δραστηριότητες αφιερωμένες στον άνθρωπο που τους οδήγησε σε πέντε πρωταθλήματα. 

Κλείσιμο


Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης