Επικό βίντεο: Ποδοσφαιριστής στη Νάουσα πανηγύρισε για γκολ που... δεν μπήκε!

Επικό βίντεο: Ποδοσφαιριστής στη Νάουσα πανηγύρισε για γκολ που... δεν μπήκε!

Ευτυχώς για τον ίδιο η ομάδα του κέρδισε με 1-0 τον Μέγα Αλέξανδρο

Επικό βίντεο: Ποδοσφαιριστής στη Νάουσα πανηγύρισε για γκολ που... δεν μπήκε!
Καθώς πλησιάζει το τέλος του έτους συνηθίζονται οι απολογισμοί και οι λίστες για τα καλύτερα και τα χειρότερα της χρονιάς.

Αυτό πιθανότατα να είχε, μεταξύ άλλων, στο μυαλό του ένας ποδοσφαιριστής της Νάουσας την Κυραική όταν ξέσπασε σε φρενήρεις πανηγυρισμούς για ένα γκολ που δεν μπήκε ποτέ!

Η απίστευτη φάση συνέβη στον αγώνα της Νάουσας με τον Μέγα Αλέξανδρο για την 13η αγωνιστική του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Κλείσιμο
Η Νάουσα ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0 και γι' αυτό οι φιλοξενούμενοι είχαν βγει όλοι μπροστά - συμπεριλαμβανομένου του τερματοφύλακα - σε ένα κόρνερ μήπως και ισοφαρίσουν.

Αφού εκτελέστηκε το κόρνερ και δεν προέκυψε κάποια φάση, οι παίχτες της Νάουσας έκλεψαν τη μπάλα με έναν εξ αυτών βλέποντας από το ύψος περίπου της σέντρας το άδειο τέρμα να επιχειρεί να σκοράρει.

Ο εν λόγω παίχτης ήταν, μάλιστα, τόσο σίγουρος για την προσπάθειά του ώστε άρχισε να τρέχει προς την εξέδρα των φιλάθλων μαζί με δύο άλλους συμπαίχτες του προκειμένου να πανηγυρίσει.

Αυτό που δεν υπολόγιζε ήταν ο βαρύς αγωνιστικός χώρος που βοήθησε έναν αμυντικό του Μεγάλου Αλεξάνδρου να προλάβει τη μπάλα που κόλλησε στη λάσπη πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος.

Οι φίλαθλοι που κατάλαβαν πρώτοι τι έχει συμβεί άρχισαν να φωνάζουν στον πανηγυρίζοντα παίχτη της Νάουσας να γυρίσει στο γήπεδο.

Ευτυχώς για τον ίδιο το τελικό αποτέλεσμα έμεινε το ίδιο και η Νάουσα δεν πλήρωσε ακριβά την απουσία του από το γήπεδο.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης