Σουόνσι - Μάντσεστερ Σίτι 0-4: Τους κάνει... πλάκα ο Γκουαρντιόλα!

Σουόνσι - Μάντσεστερ Σίτι 0-4: Τους κάνει... πλάκα ο Γκουαρντιόλα!

Βόλτα στην Ουαλία για την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία διέλυσε (0-4) την Σουόνσι και πήγε στις 15 σερί νίκες, σπάζοντας κάθε ρεκόρ στο αγγλικό ποδόσφαιρο

Σουόνσι - Μάντσεστερ Σίτι 0-4: Τους κάνει... πλάκα ο Γκουαρντιόλα!
Οτι θα πάρει το πρωτάθλημα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, αφού έχει καταφέρει να πάει στο +11 από Δεκέμβριο μήνα. Το θέμα, επομένως, δεν είναι αυτό αλλά αν και πότε θα χάσει ξανά βαθμούς. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα κάνει πλάκα στο αγγλικό ποδόσφαιρο πλέον αφού έφτασε στις 15 σερί νίκες, επίδοση ρεκόρ γενικά στη λίγκα και όχι μόνο στην Premier League, ρίχνοντας μια 4άρα και στην τελευταία Σουόνσι.

Εχοντας περάσει από το Old Trafford πριν λίγες μέρες, οι Citizens πήγαν στην Ουαλία με στόχο να καθαρίσουν ξεκούραστα και το έκαναν. Ο Νταβίντ Σίλβα, άλλωστε, είναι σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα και το απέδειξε ξανά, ανοίγοντας το σκορ στο 27' μετά την σέντρα του Μπερνάρντο Σίλβα. Λίγα λεπτά μετά, στο 34', η εκτέλεση φάουλ του Ντε Μπρόινε από πλάγια θέση είχε ως αποτέλεσμα το 0-2, με την ομάδα του Γκουαρντιόλα να έχει καθαρίσει από το ημίχρονο. Από εκεί και πέρα, ήταν καθαρό δικό της θέμα το αν θα έβαζε ή όχι άλλα γκολ. Και επέλεξε, όπως φάνηκε, να τα βάλει. Στο 52' οι Στέρλινγκ-Νταβίντ Σίλβα συνεργάστηκαν άψογα και ο Ισπανός με ωραία τελείωμα έκανε το 0-3, για να κλείσει η βραδιά με το 0-4 από τον Αγκουέρο στο 85'. Να περάσει ο επόμενος...

Σουόνσι: Φαμπιάνσκι, Νιούτον, Βαν Ντερ Χορν, Μάουσον, Ολσον, Σουνγκ Κι, Μέσα, Κάρολ (46' Αμπραχαμ), Αγιού, Ντάιερ (65' Ναρσίνγκ), Μπονί (74' Φερ).

Μάντσεστερ Σίτι: Εντερσον, Ντανίλο, Οταμέντι, Μανγκαλά, Ντελφ (73' Ζίντσνκο), Φερναντίνιο (58' Τουρέ), Ντε Μπρόινε (77' Γκουντογκάν), Νταβίντ Σίλβα, Μπερνάρντο Σίλβα, Στέρλινγκ, Αγουέρο.

Κλείσιμο
Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης