Τέρενς Κουίκ σε Λεμονή: Βάλε μέσα τον Ανσαριφάρντ!

Τέρενς Κουίκ σε Λεμονή: Βάλε μέσα τον Ανσαριφάρντ!

Ο υφυπουργός Εξωτερικών παρενέβη στα θέματα του Ολυμπιακού, κάνοντας υποδείξεις στον τεχνικό των ερυθρόλευκων ως ακόμη ένας «προπονητής της κερκίδας»

Τέρενς Κουίκ σε Λεμονή: Βάλε μέσα τον Ανσαριφάρντ!
Αφήνοντας στην άκρη -για λίγο- τα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής, ο Τέρενς Κουίκ παρενέβη στα θέματα του Ολυμπιακού, κρίνοντας την κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας και δίνοντας συμβουλές στον προπονητή των Πειραιωτών Τάκη Λεμονή. Ούτως η άλλως όλοι μέσα μας κρύβουμε έναν προπονητή ποδοσφαίρου, ο οποίος πάντα τα κάνει καλύτερα απ' αυτόν που έχει τη δουλειά κι ο κ. Κουίκ δεν αποτελεί εξαίρεση του συγκεκριμένου κανόνα.

Γνωστός για τα ερυθρόλευκα αισθήματα του ο υφυπουργός Εξωτερικών, λίγη ώρα μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με τον Απόλλωνα όπου ο Ολυμπιακός βρέθηκε να χάνει με 0-1 και το σκορ ήταν μέχρι το 80' 1-1, σχολίασε με καυστικό τρόπο το γεγονός ότι ο σκόρερ των δύο γκολ της ανατροπής, Καρίμ Ανσαριφάρντ, ήρθε από τον πάγκο (ξεχνώντας προφανώς ότι ο  Ιρανός ήταν βασικός στα προηγούμενα ματς). 

«Από προπονητή σε προπονητή πάει η κομπλεξική αντιμετώπιση του Καρίμ και δεν είναι ο υπ’ αριθμός ένας βασικός παίκτης. Απασχολεί την αντίπαλη άμυνα με και χωρίς μπάλα. Πάλι σήμερα τον ξελάσπωσε τον Τάκη. Και φυσικά την ομάδα. Θέλει πολύ σκέψη η χρησιμότητα και η αξία του Τάκη;», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Κουίκ, ωστόσο οι απαντήσεις που πήρε από τους οπαδούς των ερυθρόλευκων μάλλον δεν πρέπει να τον ικανοποίησαν ιδιαίτερα.


Κλείσιμο


Διαβάστε ορισμένα από τα σχόλια των οπαδών του Ολυμπιακού:
-«Χωρίς φρουρά, να πας στο Καραϊσκάκη να τα πεις. Όχι στα επίσημα, με τη συνοδεία σου... πήγαινε απέναντι στη 14, στην 22, στην 7... Να νιώσεις τον παλμό των φιλάθλων!! »

-«που να δειτε την κομπλεξικη αντιμετωπιση του Ολυμπιακου απο το κομμα σας κυριε Terens και απο το συριζα φυσικα»

«τερεντιε, ενφια πληρωνεις ρε φιλε;»

-«Μιας και διέπρεψες (και) ως πολιτικός, να σου δώσουμε και μια θέση προπονητή.»


 Πάντως ο υφυπουργός των ΑΝ.ΕΛ επανήλθε σήμερα με νέο «τιτίβισμα» υπερτονίζοντας και πάλι τα φιλο-Ολυμπιακά του αισθήματα, ωστόσο και πάλι οι πρώτες αντιδράσεις δεν είναι ιδιαίτερα θετικές...

«Εγώ είμαι Ολυμπιακός και στην ομάδα των επιτραπέζιων παιγνιδιών αν είχε!!! 😀Αλλά τη κριτική μου θα την κάνω πάντα. Ολυμπιακός δεν είμαι λόγω Προέδρων ή προπονητών. Αλλά για τη βαριά ερυθρόλευκη φανέλα που τίμησαν Ανδριανοπουλοι, Υφαντής, Θεοδωρίδης, Ρωσσίδης, Αγγελής,κλπ» έγραψε ο κ. Κουίκ.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης