Χιμένεθ προς τους παίκτες της ΑΕΚ: "Να το ξεπεράσουμε κι αυτό"

Χιμένεθ προς τους παίκτες της ΑΕΚ: "Να το ξεπεράσουμε κι αυτό"

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μετά (και) τον τραυματισμό του Γιάκομπ Γιόχανσον και εστίασε στο γεγονός ότι πρέπει να συνεχίσουν όλοι όπως και πριν

Χιμένεθ προς τους παίκτες της ΑΕΚ: "Να το ξεπεράσουμε κι αυτό"
Η μια κακή στιγμή διαδέχεται την άλλη στην ΑΕΚ. Η ομάδα έχασε πρώτο τον έναν αρχηγό της, τον Πέτρο Μάνταλο, για να 'ρθει έπειτα ένα ακόμη χτύπημα αφού τέθηκε εκτός και ο δεύτερος, ο Γιάκομπ Γιόχανσον. Και οι δυο διεθνείς άσοι των «κιτρινόμαυρων» αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα που θα τους αφήσει εκτός -επί της ουσίας- έως το τέλος της σεζόν.

Ο Μανόλο Χιμένεθ ξεκίνησε την προσπάθεια διαχείρισης αυτής της απίστευτης και δύσκολης κατάστασης για την ομάδα αφού γνωρίζει ότι οι δυο πολύ σοβαροί τραυματισμοί των αρχηγών του επηρεάζουν και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της Ένωσης. Για τον λόγο αυτό μίλησε στη διάρκεια της πρωινής προπόνησης στους «κιτρινόμαυρους» όπως το είχε κάνει μετά τον τραυματισμό του Μάνταλου.

«Μετά τον Πέτρο, χάσαμε και τον Γιόχανσον. Χάσαμε ακόμα ένα σημαντικό κομμάτι της ομάδας και της λειτουργίας μας. Είναι και οι δυο παίκτες, δυο σημαντικά κομμάτια για την ομάδα και το σύνολο, δυο σημαντικά πρόσωπα εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων», ξεκίνησε να λέει ο Χιμένεθ στους παίκτες της ΑΕΚ για να συνεχίσει τονίζοντας:

Κλείσιμο
«Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να το αλλάξουμε. Δεν γίνεται να διαφοροποιήσουμε την κατάσταση με καλύτερα δεδομένα για εμάς. Είναι κάτι που μας έχει επηρεάσει όλους και είναι λογικό, το καταλαβαίνω απόλυτα. Όπως έγινε και με τον Πέτρο, έτσι και με τον Γιάκομπ. Όμως όπως το ξεπεράσαμε με τον Πέτρο και συνεχίσαμε, το ίδιο πρέπει να κάνουμε και τώρα. Αυτό πρέπει να το κάνουμε και να παίζουμε και για τους δυο. Να πάρουμε δύναμη και να κοιτάξουμε μπροστά στα σημαντικά παιχνίδια που έχουμε και αφορούν, τόσο το πρωτάθλημα, όσο και την Ευρώπη».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης