Βίντεο: Όταν ο Δημήτρης Διαμαντίδης …καρφώνει στην άμμο

Βίντεο: Όταν ο Δημήτρης Διαμαντίδης …καρφώνει στην άμμο

Ο «3D» μπορεί να εγκατέλειψε τα παρκέ, όχι όμως και τον αθλητισμό έχοντας πλέον ως νέα αγάπη το μπιτς βόλεϊ

Βίντεο: Όταν ο Δημήτρης Διαμαντίδης …καρφώνει στην άμμο
Τον συνηθίσαμε στις τέσσερις γραμμές του παρκέ να μοιράζει ασίστ, να κλέβει μπάλες, να σουτάρει τρίποντα- και δίποντα και βολές- να δίνει τάπες και να καρφώνει. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης έχει εγκαταλείψει την μεγάλη του αγάπη το μπάσκετ ύστερα από την αξιοζήλευτη καριέρα με αμέτρητους τίτλους και διακρίσεις τόσο με τον Παναθηναικό όσο και με την Εθνική ομάδα. 

Σήμερα στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με το beach volley ένα άθλημα που αγάπησε πριν από μερικά χρόνια και ευχαριστιέται να παίζει παρέα με φίλους όπως εξομολογήθηκε στη συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελιδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης www.volleyball.gr. 

Κλείσιμο


Ο πρώην διεθνής μπασκετμπόλιστας  παραδέχτηκε πως ένα τρίποντο είναι πιο εύκολο απ’το να βγάλει μια καλή άμυνα ενώ θεωρεί το συγκεκριμένο άθλημα αρκετά διασκεταστικό. ««Το beach volley είναι δύσκολο άθλημα σαφώς. Χρειάζεται να ξέρεις να κάνεις υποδοχή, να καρφώσεις, να κάνεις μπλοκ, πράγματα που εγώ δεν ξέρω και δεν μπορώ να κρίνω.  Έτσι όπως παίζω εδώ είναι σίγουρα πιο δύσκολο να βγάλω μία καλή άμυνα».   

Όπως είπε ο Δημήτρης Διαμαντίδης το beach volley είναι ένα άθλημα που του άρεσε από την πρώτη στιγμή που το δοκίμασε ενώ θα προέτρεπε και άλλους να ασχοληθούν με αυτό. «Είναι ένα άθλημα που μου αρέσει, έρχομαι και παίζω με τους φίλους μου, το διασκεδάζουμε και περνάμε όμορφα. 



Ο καθένας έχει τα χόμπι του και τα ενδιαφέροντά του. Εμένα είναι ένα άθλημα που μου αρέσει. Θα προέτρεπα σε κάποιον να το δοκιμάσει και να το δει».

Φυσικά ο Δημήτρης Διαμαντίδης δεν έχει εγκαταλείψει την μεγάλη του αγάπη το μπάσκετ αφού μαζί με τον Θοδωρή Παπαλουκά μαθαίνουν τα μυστικά της πορτοκαλί θεάς σε μικρά παιδιά. Περισσότερο όμως τους διδάσκουν αγάπη για το μπάσκετ, το συνάνθρωπο, τις αξίες της οικογένειας  και όλα αυτά που πρεσβεύουν οι δυο πρώην καλαθοσφαιριστές. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης