Βίντεο: Ο Ενές Καντέρ αποκάλεσε τον Λεμπρόν «βασίλισσα» και έγινε χαμός

Βίντεο: Ο Ενές Καντέρ αποκάλεσε τον Λεμπρόν «βασίλισσα» και έγινε χαμός

Ο Λεμπρόν Τζέιμς τα «έβαλε» με τον ρούκι Φρανκ Ντιλίκινα και είχε έντονο επεισόδιο με τον Ενές Καντέρ, με τους δύο να ανταλλάσσουν φαρμακερές ατάκες μετά τη νίκη των Καβαλίερς επί των Νικς

Βίντεο: Ο Ενές Καντέρ αποκάλεσε τον Λεμπρόν «βασίλισσα» και έγινε χαμός
Άναψαν τα αίματα στην αναμέτρηση των Καβαλίερς με τους Νικς. Μετά από ένα κάρφωμα στο φινάλε της πρώτης περιόδου, ο Λεμπρόν Τζέιμς στάθηκε επιδεικτικά μπροστά από τον ρούκι Φρανκ Ντιλίκινα και δεν κουνιόταν, με τον Ενές Καντέρ να παρεμβαίνει και να έχει έντονη κοκορομαχία με τον «βασιλιά» και τους δύο να δέχονται τεχνική ποινή. 

Οι «Καβς» επικράτησαν 104-101 ανατρέποντας διαφορά 21 πόντων, αλλά μετά το τέλος του αγώνα ακούστηκαν εκατέρωθεν φαρμακερές ατάκες. 

«Δεν με νοιάζει πώς αυτοαποκαλείσαι, βασιλιάς, βασίλισσα ή πριγκίπισσα. Όποιος κι αν είσαι εμείς θα παλέψουμε και κανένας δεν θα μας κοροϊδεύει», είπε μετά τον αγώνα ο Τούρκος σέντερ. «Ο Ντιλίκινα είναι ρούκι. Εσύ που θες να λέγεσαι βασιλιάς δεν μπορείς να τα βάζεις μαζί του. Αν θες, βάλτε με κάποιον μεγάλο. Εγώ θα πέθαινα για τους συμπαίκτες μου, ό,τι κι αν γίνει είμαι δίπλα τους, γιατί βλέπω την ομάδα αυτή σαν οικογένειά μου και δεν θα αφήσω κανέναν να την πειράξει», πρόσθεσε. 

Κλείσιμο
Φυσικά ο Λεμπρόν Τζέιμς δεν άφησε αναπάντητη την προσβολή. «Ο Καντέρ πάντα έχει κάτι να πει. Δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημά του. Πάντως εγώ είμαι ο βασιλιάς, η γυναίκα μου η βασίλισσα και η κόρη μου η πριγκίπισσα, οπότε όλα όσα είπε μας καλύπτουν», τόνισε. 



Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης