Κανένα rotation από Βαλβέρδε: Με τους βασικούς η Μπαρτσελόνα απέναντι στον Ολυμπιακό

Κανένα rotation από Βαλβέρδε: Με τους βασικούς η Μπαρτσελόνα απέναντι στον Ολυμπιακό

Σύμφωνα με την καταλανική Sport, ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν προτίθεται να κάνει σημαντικές αλλαγές στην Μπαρτσελόνα και θα παρατάξει μια πολύ δυνατή ενδεκάδα απέναντι στον Ολυμπιακό

Κανένα rotation από Βαλβέρδε: Με τους βασικούς η Μπαρτσελόνα απέναντι στον Ολυμπιακό
Καμία διάθεση να χαριστεί στους παλιόφιλούς του στον Ολυμπιακό δεν φαίνεται να έχει ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Όπως αναφέρει στη σημερινή της έκδοση η καταλανική Sport, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα δεν προτίθεται να κάνει rotation στην αυριανή αναμέτρηση του «Καμπ Νου». Αντιθέτως, θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση, με στόχο το 3/3 στον όμιλο, καθώς στόχος του είναι να εξασφαλίσει η ομάδα του την πρόκριση και μάλιστα ως πρώτη το ταχύτερο δυνατό. 

Έτσι θα παρατάξει ένα σχήμα ανάλογα δυνατό με αυτά που έφεραν τις νίκες απέναντι σε Γιουβέντους και Σπόρτινγκ και δεν φαίνεται να έχει στο μυαλό του να ξεκουράσει παίκτες όπως ο Λιονέλ Μέσι και ο Λουίς Σουάρες που μετά από υπερατλαντικά ταξίδια την περασμένη εβδομάδα έπαιξαν σε όλη τη διάρκεια του ντέρμπι με την Ατλέτικο στη Μαδρίτη το Σάββατο (1-1). 

Ο Βαλβέρδε είναι πιθανό να ξεκουράσει/προφυλάξει παίκτες στον εντός έδρας αγώνα με τη Μάλαγα το Σάββατο για το πρωτάθλημα και πολύ περισσότερο στο ματς Κυπέλλου με τη Μούρθια την επόμενη Τρίτη.

Κλείσιμο
Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης