Τσάμπιονς Λιγκ: Σε Μαδρίτη και Μάντσεστερ όλα τα βλέμματα

Τσάμπιονς Λιγκ: Σε Μαδρίτη και Μάντσεστερ όλα τα βλέμματα

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Τότεναμ και η Μάντσεστερ Σίτι τη Νάπολι - Όλα τα σενάρια ανοιχτά στον πέμπτο όμιλο, όπου Λίβερπουλ, Σπάρτακ Μόσχας και Σεβίλλη δίνουν μάχη για την πρώτη θέση

Τσάμπιονς Λιγκ: Σε Μαδρίτη και Μάντσεστερ όλα τα βλέμματα
Με την 3η αγωνιστική συνεχίζονται απόψε οι «μάχες» στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και δύο είναι τα παιχνίδια που ξεχωρίζουν.

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Τότεναμ στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, με τον Κέιλορ Νάβας να ξεπερνά το πρόβλημα τραυματισμού και να τίθεται στη διάθεση του Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος όμως δεν μπορεί να στηριχθεί στους Καρβαχάλ, Μπέιλ και Κόβασιτς που συνεχίζουν με ατομικό πρόγραμμα. Ο Γάλλος τεχνικός ανήγαγε το παιχνίδι σε... εθνικό γεγονός: «Το αγγλικό ποδόσφαιρο είναι πολύ διαφορετικό, πολύ δυνατό. Για αυτό θα έχουμε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι μεταξύ μίας ισπανικής και μιας αγγλικής ομάδας. Θα δούμε τι θα γίνει. Όπως έχω ξαναπεί, θα είναι ένας “μικρός τελικός”, εμείς θέλουμε έναν καλό αγώνα και να αποδείξουμε ότι το ισπανικό πρωτάθλημα είναι καλύτερο», τόνισε.

Από την άλλη πλευρά, η Τότεναμ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, ακολουθεί από κοντά τις ομάδες του Μάντσεστερ στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ και θα έχει την συμπαράσταση χιλιάδων φίλων της που ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν «απόβαση» στη Μαδρίτη και για αυτό θα επιστρατευτούν εκατοντάδες αστυνομικοί για την περιφρούρηση του αγώνα. Ο μάνατζερ της Τότεναμ δήλωσε ότι ο αγώνας θα είναι μία ευκαιρία για την ομάδα του να αποδείξει ότι αποτελεί «ευρωπαϊκή δύναμη».

Κλείσιμο
Στο άλλο παιχνίδι συγκρούονται οι δύο πιθανότατα πιο φορμαρισμένες ομάδες αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη: Η ασυγκράτητη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα και του εκπληκτικού Ντε Μπρόινε καλείται να «δαμάσει» και τη Νάπολι που βρίσκεται στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος πηγαίνοντας από νίκη σε νίκη. Η Σίτι έχει βάλει 29 γκολ σε 8 παιχνίδια στην Αγγλία και ο τεχνικός των Ναπολιτάνων, Μαουρίτσιο Σάρι, πονοκεφαλιάζει για το πώς θα περιορίσει το παιχνίδι των Σίτιζενς.

«Αν σκεφτούμε ότι θα κερδίσουμε εύκολα την Νάπολι θα είμαστε ‘’χαζοί’’. Η Νάπολι μπορεί να σε “σκοτώσει” με τον τρόπο που αγωνίζεται γιατί πιέζει ψηλά και αυτό θα κάνει», προειδοποίησε ο Γκουαρντιόλα.

Στο Μονακό, η Μπεσίκτας ελπίζει να αφήσει πίσω τις εφιαλτικές εμφανίσεις στο τουρκικό πρωτάθλημα και να επιβεβαιώσει την κυριαρχία της στον όμιλο.

Όλα τα σενάρια ανοιχτά στον πέμπτο όμιλο, όπου Λίβερπουλ, Σπάρτακ Μόσχας και Σεβίλλη δίνουν μάχη για την πρώτη θέση.

Όλα τα παιχνίδια ξεκινούν στις 21:45.

Αναλυτικά τα παιχνίδια:


Ρεάλ Μαδρίτης - Τότεναμ

Μάριμπορ - Λίβερπουλ

Μάντσεστερ Σίτι - Νάπολι

Σπαρτάκ Μόσχας - Σεβίλλη

Φέγενορντ - Σαχτάρ Ντονέτσκ

ΑΠΟΕΛ - Ντόρτμουντ

ΡΜ Λειψίας - Πόρτο

Μονακό - Μπεσίκτας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης