Superleague: «Γκέλες» για Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ - Γλίτωσε ο Παναθηναϊκός

Superleague: «Γκέλες» για Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ - Γλίτωσε ο Παναθηναϊκός

Αήττητος συνεχίζει ο Λεβαδειακός - Δεύτερη εκτός έδρας νίκη για την Ξάνθη - Σήμερα παίζουν Λαμία-Πανιώνος

Superleague: «Γκέλες» για Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ - Γλίτωσε ο Παναθηναϊκός
Γκέλα ο Ολυμπιακός αλλά γκέλες και ο ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ! Οι ερυθρόλευκοι έχασαν με 1-0 από Ατρόμητο, η ΑΕΚ 2-0 από τον Αστέρα ενώ ο ΠΑΟΚ είχε έρθει ισόπαλος 1-1 με την ΑΕΛ.

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι η ομάδα που έπαυσε το εφετινό αήττητο της ΑΕΚ στη Super League, επικρατώντας της Ένωσης με 2-0 στο «Θ. Κολοκοτρώνης». Οι Αρκάδες έφτασαν στην πρώτη νίκη τους στο πρωτάθλημα σκοράροντας στο δεύτερο ημίχρονο με τους Μουνάφο στο 47ο και Μανιά στο 81ο λεπτό.

Για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι ο Ολυμπιακός έμεινε χωρίς νίκη και για δεύτερο συνεχόμενο γνώρισε την ήττα, αυτή τη φορά από τον Ατρόμητο με 1-0 μέσα στο γήπεδο Καραϊσκάκη και πλέον από πολύ νωρίς αρχίζει να αποχαιρετά την υπόθεση τίτλος. Το «χρυσό» γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Κιβρακίδης στο 60'.
Κλείσιμο

Παρουσία 12.000 οπαδών του, οι οποίοι δεν σταμάτησαν δευτερόλεπτο να τραγουδούν, ο ψυχωμένος Παναθηναϊκός νίκησε 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο και πήρε βαθιά ανάσα.

Ο ΠΑΟΚ κρατούσε τη νίκη κόντρα στη Λάρισα με το γκολ του Μάτος, αλλά στο β’ μέρος προτίμησε να κάτσει σε αυτό το προβάδισμα και ο Κριζμάν (89') τον έστειλε... αδιάβαστο (1-1). 

Η Ξάνθη επιβεβαίωσε και την Κυριακή ότι παίζει καλύτερα μακριά από τα Πηγάδια, καθώς επικράτησε στην Κέρκυρα της ομώνυμης ομάδας 2-0, με γκολ των Μεχία στο 65΄ και Σιλά στο 85΄, στο πλαίσιο της 6ης ημέρας του πρωταθλήματος. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη για το συγκρότημα της Θράκης μακριά από την έδρα του, όπου ακόμη δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης.

Ο Λεβαδειακός διατήρησε το εφετινό αήττητο στη Super League, καθώς ύστερα από συγκλονιστικό παιχνίδι νίκησε 2-1 (83΄ πεν. Μπραντάο, 90΄+2 Γιακουμάκης - 6΄ Παπάζογλου) με ανατροπή τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Λιβαδειά, στο ντεμπούτο του Ζόραν Βούλιτς στον πάγκο της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Ο προερχόμενος από τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού, Παναιτωλικός, επικράτησε 3-0 του Πλατανιά στα Περιβόλια με δύο γκολ του Ντίας καθώς ο Μάκης Χάβος «έσπασε το ρόδι» για την ομάδα του Αγρινίου.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται σήμερα με τον αγώνα Λαμία-Πανιώνιος.

Στις αναμετρήσεις της 6ης αγωνιστικής σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:
Πλατανιάς-Παναιτωλικός             0-3
Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα          2-0
ΑΕΛ-ΠΑΟΚ                           1-1 
Ολυμπιακός-Ατρόμητος               0-1
Λεβαδειακός-Απόλλων Σμύρνης        2-1
Κέρκυρα-Ξάνθη                      0-2
Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ               2-0
Λαμία-Πανιώνιος                    2/10



Δείτε τα γκολ και τα βίντεο με τις καλύτερες φάσεις


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης