ΑΕΚ: Καθαρή η μαγνητική του Λόπες!

ΑΕΚ: Καθαρή η μαγνητική του Λόπες!

Η εξέταση του Πορτογάλου αμυντικού έφερε χαμόγελα στο... στρατόπεδο της ΑΕΚ για τη συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αν και το θέμα παραμένει ανοιχτό καθώς  έχει ενοχλήσεις

ΑΕΚ: Καθαρή η μαγνητική του Λόπες!
Το βασικό θέμα συζήτησης και αναμονής ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που αφορούσε το αγωνιστικό καθαρά κομμάτι της ΑΕΚ ήταν τι ισχύει με το πρόβλημα τραυματισμού του Έλντερ Λόπες. 

Θυμίζουμε ότι ο Πορτογάλος αμυντικός της Ένωσης αντικαταστάθηκε στο ματς με την Λαμία από τον Μανόλο Χιμένεθ λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς και σήμερα θα έκανε μαγνητική.

Τα μαντάτα ήταν απόλυτα ευχάριστα για την ΑΕΚ. Κι αυτό διότι η εξέταση του Λόπες είναι απόλυτα καθαρή. Αυτό σημαίνει ότι δεν συντρέχει λόγος σημαντικής ανησυχίας αφού δεν πρόκειται για μυϊκό πρόβλημα τέτοιο που θα εξελιχθεί -για παράδειγμα- σε θλάση. Βέβαια το γεγονός ότι η εξέταση ήταν καθαρή προφανώς και δεν σημαίνει ότι η συμμετοχή του στο ντέρμπι είναι δεδομένη.
Κλείσιμο

Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ αισθάνεται ακόμη ενοχλήσεις, συνεχίζει με πρόγραμμα ατομικό και θεραπεία, θα γίνει επανεξέταση αύριο και αν δεν υποχωρήσουν οι ενοχλήσεις δεν πρόκειται να ρισκάρει κανείς τη συμμετοχή του και έναν ίσως σοβαρό τραυματισμό που θα δύναται να προκληθεί αν πιεστεί προκειμένου να αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης