Με… ευρωπαϊκή φόρα η ΑΕΚ στο Περιστέρι

Με… ευρωπαϊκή φόρα η ΑΕΚ στο Περιστέρι

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη θέλει να δώσει η ΑΕΚ, η οποία ψάχνει το «τρίποντο» κόντρα στην Λαμία με το οποίο θα βρεθεί μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. 

Με… ευρωπαϊκή φόρα η ΑΕΚ στο Περιστέρι
Έτοιμη για μεγάλα πράγματα δείχνει η ΑΕΚ. 

Λίγες ημέρες μετά το τεράστιας σημασίας «διπλό» στην Κροατία επί της Ριέκα στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, η «Ένωση» αντιμετωπίζει στο Περιστέρι την Λαμία για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (20:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). 

Οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ θέλουν τη νίκη με την οποία θα βρεθούν στην κορυφή της βαθμολογίας, με δύο βαθμούς περισσότερους από τον Ολυμπιακό τον οποίο αντιμετωπίζουν την άλλη Κυριακή και χθες αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Αστέρα Τρίπολης (1-1) στο Καραϊσκάκη. 

Το κλίμα στα «κιτρινόμαυρα» αποδυτήρια είναι πολύ καλό και ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να ακολουθήσει την επιτυχημένη «συνταγή» που έφερε τις νίκες με ΑΕΛ και Ριέκα. 

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός θα παρατάξει με 4-3-2-1 την ομάδα του, ξεκινώντας μάλιστα τον Αραούχο από την αρχή της αναμέτρησης. Από εκεί και πέρα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ανέστης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μπακάκη, Τσόσιτς, Βράνιες και Λόπες. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Αϊντάρεβιτς με τον Γιόχανσον και ο Μάνταλος ως «δεκάρι». Στα πλάγια της επίθεσης θα βρίσκονται οι Χριστοδουλόπουλος και Τρίστανσον.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης