Πρόεδρος σλοβενικής Ομοσπονδίας: «Αυτός είχε την ιδέα για Κοκόσκοφ και Ράντολφ»

Πρόεδρος σλοβενικής Ομοσπονδίας: «Αυτός είχε την ιδέα για Κοκόσκοφ και Ράντολφ»

Ο Ματέι Έργιαβετς, δεν προσπάθησε να πάρει τα εύσημα αντιθέτως τα απένειμε ο ίδιος στον Ράσο Νεστέροβιτς

Πρόεδρος σλοβενικής Ομοσπονδίας: «Αυτός είχε την ιδέα για Κοκόσκοφ και Ράντολφ»
Κάποιες επιλογές διαμορφώνουν την ιστορία. Έτσι και η απόφαση της σλοβενικής ομοσπονδίας να αναθέσει την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας στον Ιγκόρ Κοκόσκοφ και να «σλοβενοποιήσει» τον Άντονι Ράντολφ έπαιξαν το δικό τους ρόλο για να φτάσει στον τελικό του Ευρωμπάσκετ. 

Ο πρόεδρος της σλοβενικής ομοσπονδίας, Ματέι Έργιαβετς, αποκάλυψε πως και στις δύο περιπτώσεις έπαιξε το ρόλο του ο παλαίμαχος σέντερ και νυν γενικός γραμματέας Ράσο Νεστέροβιτς (ο οποίος έχει περάσει από την Ελλάδα για λογαριασμό ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού). 

«Η ιδέα για τον Κοκόσκοφ ανήκει στον Νεστέροβιτς. Μου τον πρότεινε και το αποφασίσαμε. Τώρα όλοι βλέπετε τα αποτελέσματα», τόνισε. 

Κλείσιμο
Όσο για τον Ράντολφ; «Και αυτό ήταν ιδέα του Νεστέροβιτς. Βοήθησε και ο Ντόντσιτς που ήταν συμπαίκτης του στη Ρεάλ και αποδείχτηκε ιδανική επιλογή. Είδατε πόσο καλά παίζει και τι επαφή έχει με την κερκίδα. Εξετάζαμε κι άλλες λύσεις, αλλά όταν ήρθαμε σε επαφή μαζί του δεν υπήρχε πλέον ζήτημα. Είδαμε ότι ήταν έτοιμος κι απλώς έπρεπε να ξεπεραστούν κάποια νομικά εμπόδια, όπως και έγινε».
Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης