Παναθηναϊκός: Υπάρχει διαφορά μεταξύ Αλαφούζου - Γιαννακόπουλου, αλλά και θέληση για συμφωνία!

Παναθηναϊκός: Υπάρχει διαφορά μεταξύ Αλαφούζου - Γιαννακόπουλου, αλλά και θέληση για συμφωνία!

Στο ραντεβού της Παρασκευής Γιαννακόπουλος και Αλαφούζος δεν συμφώνησαν στο θέμα των χρεών αλλά η νέα άμεση συνάντηση δείχνει ξεκάθαρη διάθεση για θετική έκβαση των συζητήσεων!  

Παναθηναϊκός: Υπάρχει διαφορά μεταξύ Αλαφούζου - Γιαννακόπουλου, αλλά και θέληση για συμφωνία!
Από την πρώτη στιγμή που βγήκε στον... αφρό της δημοσιότητας το project του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από το «Pao Foundation», είχε αναφερθεί πως το σημείο «κλειδί» των επαφών για να προκύψει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, είναι το θέμα των χρεών. 

Το ύψος τους (μοναχά οι δύο άνδρες και το λογιστήριο της εταιρίας μπορούν να το γνωρίζουν ακριβώς) και το κομμάτι των οποίων είναι διατεθειμένος να αναλάβει φεύγοντας ο Γιάννης Αλαφούζος. 
Σε μια... πρωτοποριακή κίνηση για τα ποδοσφαιρικά δεδομένα και ειδικά αυτά του «τριφυλλιού», όπου κανείς μέχρι και σήμερα δεν μπήκε στην διαδικασία να αναλάβει τις ευθύνες του, αποχωρώντας!

Στην επίσημη τοποθέτησή του, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ έκανε λόγο για «καθαρή» ΠΑΕ. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα μπορεί να προχωρήσει στην υλοποίηση του πλάνου που έχει θέση σε εφαρμογή για την επόμενη ημέρα, αποτελώντας την μοναδική υπαρκτή και αξιόπιστη λύση για το μέλλον του Παναθηναϊκού.
Κλείσιμο

Στο ραντεβού της Παρασκευής ο Γιάννης Αλαφούζος έκανε γνωστή και στην κατ' ιδίαν συνάντησή του με τον Γιαννακόπουλο, την πρόθεση του να αναλάβει ένα μέρος των οφειλών της ΠΑΕ, οφειλές που οι περισσότερες είναι διακανονισμένες για τα επόμενα χρόνια και να ανοίξει τον δρόμο στην νέα εποχή βάζοντας για τελευταία φορά το χέρι στην τσέπη!

Το ποσό αυτό, όμως, που σύμφωνα με πληροφορίες μπορεί να ξεπεράσει και τα 20 εκατομμύρια ευρώ, δεν ικανοποίησε την πλευρά Γιαννακόπουλου, καθώς φαίνεται πως είναι αρκετά μακριά από το συνολικό νούμερο των χρεών της εταιρίας., για να πλησιάσει έστω το «καθαρή» ΠΑΕ! Η απόσταση είναι δεδομένη.

Όπως δεδομένη είναι και η θέληση για να βρεθεί η χρυσή τομή και να γίνει το πρώτο μεγάλο βήμα για την αλλαγή σελίδας. Ο Γιάννης Αλαφούζος... πληρώνει για να απεμπλακεί εδώ και τώρα, ο κύκλος του έκλεισε στον σύλλογο, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλει να ξημερώσει μια καλύτερη ημέρα στον οργανισμό του Παναθηναϊκού και για αυτό η επόμενη συνάντηση θα γίνει άμεσα. Πιθανότατα την Κυριακή.

Στόχος και των δύο πλευρών η συμφωνία που θα βγάλει... πράσινο καπνό! Είτε αύριο, είτε στις επόμενες συναντήσεις. Εξάλλου μιλάμε για ένα σημαντικό και δύσκολο deal που θα χρειαστεί χρόνος για να υλοποιηθεί!
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης