Μίσσας: «Μάθημα το σημερινό παιχνίδι, μην ξαναρχίζουμε για τον Γιάννη»

Μίσσας: «Μάθημα το σημερινό παιχνίδι, μην ξαναρχίζουμε για τον Γιάννη»

Ο Κώστας Μίσσας μίλησε μετά την ήττα της Εθνικής κόντρα στη Γεωργία, τονίζοντας πως το ματς θα πρέπει να αποτελέσει ένα μάθημα για τη συνέχεια, ενώ απάντησε και σε ερώτηση για την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Μίσσας: «Μάθημα το σημερινό παιχνίδι, μην ξαναρχίζουμε για τον Γιάννη»
Η Εθνική ηττήθηκε με 72-71 για το τουρνουά Ακρόπολις από την Γεωργία και ο Κώστας Μίσσας στάθηκε στην συγκέντρωση που έλειπε από την Ελλάδα.

Για το ματς: «Τα παιχνίδια προετοιμασίας είναι μάθημα. Αυτά που εντοπίζεις και μαθαίνεις πρέπει να τα διορθώνεις. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι έχουμε δύο λύσεις. Η μία είναι να βγει η μπάλα έξω, να έχουμε καλύτερη ισορροπία και να βάλουμε ένα-δύο σουτ για να αλλάξει η δομή. Το δεύτερο είναι να παίξεις καλύτερη άμυνα, να πάρεις τη μπάλα και να τρέξεις. Να βγεις σε φάσεις transition. Σήμερα δεν είχαμε το καθαρό μυαλό. Παρόλα αυτά χάσαμε από ένα επιθετικό ριμπάουντ και από μια κακή άμυνα. Σήμερα μας έδωσαν κάποια σήματα που πρέπει να διορθώσουμε. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή. Μπορώ να καταλάβω κάποια παιδιά με την γαστρεντερίτιδα δεν είναι απόλυτα καλά. Όμως πρέπει να βρούμε λύσεις αφού οι ομάδες θα κλείνουν ή θα παίζουν κάποια μορφή ζώνης. Δεν απαιτεί χρόνο για να αλλάξουμε αυτά που πρέπει, συγκέντρωση είναι αυτό που χρειάζεται».

Κλείσιμο
Για την απουσία του Γιάννη από το Eurobasket:
«Δεν μπορούμε να πούμε για αυτά που έγιναν πριν. Ο Γιάννης είναι με πολιτικά επειδή δεν μπορεί να παίξει, μην ξαναρχίσουμε την ίδια ιστορία. Από εκεί και πέρα έχουμε μια άλλη ομάδα χωρίς τον Γιάννη. Με τον Γιάννη πιθανόν να είχαμε 7-8 ριμπάουντ που τώρα δεν θα τα έχουμε. Σήμερα αν είχαμε 2 box out στο τέλος θα είχαμε κερδίσει το παιχνίδι από αυτό. Είναι το μέγεθος δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Πάντως δεν είναι κάτι που δεν διορθώνεται. Όταν πηγαίναμε σε σετ παιχνίδι είχαμε υψηλα ποσοστά σε σχέση με τις επιθέσεις που βιαζόμασταν».

Για την δωδεκάδα:
«Την Παρασκευή θα ανακοινωθεί η δωδεκάδα».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης