Πέτγουεϊ στο Eurohoops: “Φέτος θα παίξω στην κανονική μου θέση”

Πέτγουεϊ στο Eurohoops: “Φέτος θα παίξω στην κανονική μου θέση”

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ μίλησε για τη συμφωνία του με τον Άρη τονίζοντας πως ανυπομονεί να ξαναπαίξει στην κανονική του θέση υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Γιαννάκη.

Πέτγουεϊ στο Eurohoops: “Φέτος θα παίξω στην κανονική μου θέση”
“Φέτος θα είμαι με προπονητή, ο οποίος θα με αφήσει να παίξω στην κανονική μου θέση με αυτοπεποίθηση” ανέφερε χαρακτηριστικά ο 32άχρονος Αμερικανός φόργουορντ μιλώντας αποκλειστικά στο Eurohoops.

Σχολιάζοντας τη νέα ομάδα του, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, του Ρεθύμνου και του Ηλυσιακού πρόσθεσε: “Είναι από τις ομάδες με μεγάλη ιστορία. Έχει από τις καλύτερες ατμόσφαιρες να παίξεις”.

Επεκτάθηκε επί των φίλων του Άρη λέγοντας: “Γνωρίζω ότι οι φίλοι του Άρη είναι παθιασμένοι. Δεν έχουν κάτι να ζηλέψουν από άλλη ομάδα οπαδών σε ολόκληρη την Ευρώπη. Το λατρεύω αυτό”.

Κλείσιμο
Για τους προσωπικούς στόχους του το 2017-18 είπε: “Η φετινή σεζόν είναι σημαντική για μένα. Έχω ανοίξει κάποιες βεντέτες. Θέλω πραγματικά να παίξω. Θέλω να αποδείξω την αξία μου σε όλη την Ευρώπη”.

Κατέληξε τονίζοντας ότι γύρισε εκεί που ανήκει: “Είμαι ενθουσιασμένος που θα δουλέψω μαζί με τον κόουτς Γιαννάκη. Επέστρεψα εκεί που ανήκω”.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης