Ρεάλ-Μπαρτσελόνα (00:00, Novasports 1): Η ρεβάνς που θα κρίνει πολλά

Ρεάλ-Μπαρτσελόνα (00:00, Novasports 1): Η ρεβάνς που θα κρίνει πολλά

Από τους τίτλους της νέας σεζόν, το Σούπερ Καπ Ισπανίας είναι αυτός που μετρά λιγότερο, ωστόσο είναι ο πρώτος της χρονιάς και μετά απ’ όλα όσα έγιναν στο Καμπ Νου απέκτησε και μεγαλύτερο ενδιαφέρον

Ρεάλ-Μπαρτσελόνα (00:00, Novasports 1): Η ρεβάνς που θα κρίνει πολλά
Το βράδυ της Κυριακής, το ντεμπούτο του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα στο πρώτο ματς της ‘μετά Νεϊμάρ’ εποχής, το ‘Καμπ Νου’ έζησε έναν εφιάλτη καθώς η Ρεάλ επικράτησε με 3-1 στο πρώτο ματς για το ισπανικό Σούπερ Καπ με απόλυτο πρωταγωνιστή (θετικό και αρνητικό) τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος έκανε το 1-2 στο 80’ και λίγο μετά αποβλήθηκε γι αθέατρρο σπρώχνοντας και τον διαιτητή με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με 5 αγωνιστικές, αλλά οι «μερένχες» έφυγαν από την Βαρκελώνη με το επιβλητικό 1-3 (σκόραραν και στις καθυστερήσεις) που τους φέρνει αγκαλιά με την πρώτη κούπα της χρονιάς.



Από το βράδυ της Κυριακής βέβαια αντικείμενο συζήτησης είναι η αποβολή του Ρονάλντο, αλλά και η βαριά τιμωρία του (5 αγωνιστικές με την έφεση που κατέθεσε ο Πορτογάλος να απορρίπτεται).
Κλείσιμο

«Κάτι συμβαίνει εδώ…», είπε ο Ζιντάν χθες δείχνοντας την ενόχληση του «δεν τα πάω καλά με τα νομικά ζητήματα», αντέτεινε ο Βαλβέρδε, αλλά κι οι δύο ξέρουν ότι η σημερινή απουσία του CR7 είναι πολύ σημαντική.

Το πόσο θα το ξέρουμε δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα όταν θα έχει ολοκληρωθεί ο αγώνας (η κανονική διάρκεια τουλάχιστον) με τους Καταλανούς να δείχνουν ότι πιστεύουν στην ανατροπή αναρτώντας στην επίσημη ιστοσελίδα τους βίντεο με τις τελευταίες μεγάλες τους νίκες στο «Μπερναμπέου».


Κι αν από την Ρεάλ θα λείπει ο Ρονάλντο, μια εξίσου σημαντική απώλεια θα έχει και η Μπάρτσα καθώς θα στερηθεί τον τραυματία Ινιέστα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης