Ηχηρό «χαστούκι» από τη Σερβία στην Εθνική μας το... φιλικό 93-61

Ηχηρό «χαστούκι» από τη Σερβία στην Εθνική μας το... φιλικό 93-61

Η Εθνική Ανδρών γνώρισε βαριά ήττα μέσα στο Βελιγράδι από τη Σερβία με 93-61, η οποία «προσγείωσε» τους διεθνείς μας, 20 μέρες πριν την έναρξη του Eurobasket

Ηχηρό «χαστούκι» από τη Σερβία στην Εθνική μας το... φιλικό 93-61
Ανώμαλη προσγείωση για την Εθνική μας στο δεύτερο παιχνίδι του τουρνουά του Βελιγραδίου, αφού οι Σέρβοι με όμορφο μπάσκετ σε όλη τη διάρκεια του μας υποχρέωσαν τους διεθνείς σε βαριά ήττα με 93-61.

Η Εθνική μας ήταν κακή σε άμυνα και επίθεση, δείχνοντας πως πρέπει να βελτιωθεί μέχρι τους επίσημους αγώνες του Eurobasket. Σημαντική απουσία αυτή του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Για τους Σέρβους δεν έπαιξε ο Μίλος Τεόντοσιτς

Η Ελλάδα κρατήθηκε κοντά στο σκορ μέχρι το 7ο λεπτό με το καλάθι του Μπουρούση για το 13-8. Μετά από εκείνο το σημείο οι Σέρβοι ανέβασαν ρυθμούς, η Ελλάδα δεν μπορούσε να βρει λύσεις σε άμυνα και επίθεση, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα η ομάδα του Τζόρτζεβιτς να τελειώσει το δεκάλεπτο με το σκορ στο 23-15 (δίποντο του Γιόβιτς).

Κλείσιμο
Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό για την ομάδα του Μίσσα, η οποία έβαλε μόλις 7 πόντους και δέχθηκε 22. Οι Σέρβοι ξεκίνησαν την περίοδο με ένα σερί 15-0, γράφοντας το 38-15 με το καλάθι του Λούτσιτς. Η Ελλάδα δεν μπορούσε να βρει με τίποτα λύσεις και πήγε στο ημίχρονο. Τα πρώτα 20 λεπτά ολοκληρώθηκαν με την Εθνική μας να έχει μόλις μια ασίστ αντί των 14 που είχαν οι Σέρβοι. Για την ομάδα του Τζόρτζεβιτς. ο Λούτσιτς έκανε εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο με 8 πόντους (4/5 εντός πεδιάς).

Η κατάσταση δεν άλλαξε ούτε στο τρίτο δεκάλεπτο με την Εθνική μας να συνεχίζει την κακή εμφάνιση και τους Σέρβους να ανεβάζουν συνεχώς τη διαφορά. Η Ελλάδα δεν έβρισκε τρόπους να απαντάει στα συνεχόμενα καλάθια των Σέρβων, οι οποίοι εκτόξευσαν το υπέρ τους προβάδισμα στο +30 (66-36, 30').

Το παιχνίδι είχε πάρει τον δρόμο του, με την Σερβία να συνεχίζει να έχει κέφι και φαντασία, ενώ την ομάδα του Μίσσα να αδυνατεί να βρει ρυθμό για να μαζέψει λίγο τη διαφορά. Το μόνο θετικό στοιχείο του παιχνιδιού ήταν η πρώτη συμμετοχή του Γιαννούλη Λαρεντζάκη με την Ανδρών, αφού ο Μίσσας τον πέρασε στο παρκέ, δύο λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης.

Τα δεκάλεπτα: 23-15 ,45-22, 66-36, 93-61.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης