Βίντεο: Κακή εικόνα και ήττα για Ριέκα, έμεινε με εννιά παίκτες!

Βίντεο: Κακή εικόνα και ήττα για Ριέκα, έμεινε με εννιά παίκτες!

Με τέτοια εικόνα δεν τρομάζει τον Ολυμπιακό. Η αντίπαλος των Πειραιωτών στα πλέι οφ του Champions League, Ριέκα, έχασε 1-0 από την Όσιγιεκ για το πρωτάθλημα Κροατίας

Βίντεο: Κακή εικόνα και ήττα για Ριέκα, έμεινε με εννιά παίκτες!
Υπό το βλέμμα του συνεργάτη του Χάσι, η Ριέκα έμεινε μακριά από τον καλό της εαυτό και ηττήθηκε 1-0 από την Όσιγιεκ. Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στα πλέι οφ του Champions League δεν κατάφερε να μπει στο… πνεύμα του αγώνα και υπέστη την πρώτη φετινή της απώλεια στο πρωτάθλημα. 

Οι Κροάτες ξεκίνησαν με τον Σλούγκα κάτω από την εστία, τετράδα στην άμυνα τους Ελέζ, Ζούπαριτς, Ζούτα και Βέσοβιτς, τους Μίσιτς, Μπράνταριτς, Κρζέτιτς, Χέμπερ στο κέντρο και τους Γκοργκόν, Γκαβράνοβιτς στην επίθεση. 

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης ήρθε στο 17’, με μία τουλάχιστον αμφισβητούμενη απόφαση του διαιτητή. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο ρέφερι του ματς είδε τράβηγμα του Ελέζ σε αντίπαλό του, έδωσε πέναλτι στους γηπεδούχους και ο Μπάρισιτς έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. 

Κλείσιμο
Το πέναλτι κατά της Ριέκα 



 Η Ριέκα επιχείρησε να αντιδράσει, αλλά είναι αλήθεια πως δεν μπορούσε να κάνει παιχνίδι, να φτιάξει φάσεις και να απειλήσει… Και όλα έγιναν ακόμη χειρότερα στο 35’, όταν ο Βέσοβιτς «κρέμασε» την ομάδα του. Δεχομένος δεύτερη κίτρινη κάρτα σε διάστημα δύο λεπτών, άφησε τους πρωταθλητές να «παλέψουν» με αριθμητικό μειονέκτημα για μία ώρα. 

Στο 51’ ήρθε η μεγάλη στιγμή για τη Ριέκα, όταν ο Χέμπερ βρέθηκε απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά καθυστέρησε στο κοντρόλ και δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει. Κάπου εκεί… έσβησαν εντελώς οι φιλοξενούμενοι, επιβεβαιώνοντας πως ήταν σε πολύ κακό βράδυ και ανήμποροι να αλλάξουν τη μοίρα τους. Μάλιστα ως το τέλος της αναμέτρησης γλίτωσαν από βαρύ διασυρμό, αφού η Όσιγιεκ έχασε… μυθικές ευκαιρίες για να επικρατήσει με ένα σκορ τύπου 3-0 ή 4-0. Το… κερασάκι ήρθε κι έδεσε στο 90’ για την Ριέκα, όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Μάλες. 

Η ενδεκάδα της Ριέκα: Σλούγκα, Βέσοβιτς, Ελέζ, Ζούπαριτς, Ζούτα, Μπράνταριτς (21’ Μάλες), Μίσιτς, Κβρέζιτς (77’ Γέλιτς), Χέμπερ, Γκόργκον, Γκαβράνοβιτς (50’ Μάρτιτς)

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης