Μίσσας: «Δεν τους έχει χαρίσει κανένας, τίποτα»

Μίσσας: «Δεν τους έχει χαρίσει κανένας, τίποτα»

Ο Κώστας Μίσσας έμεινε ικανοποιημένος από όσα είδε από τους παίκτες του στο φιλικό προετοιμασίας απέναντι στους Ρουμάνους

Μίσσας: «Δεν τους έχει χαρίσει κανένας, τίποτα»
Ο ομοσπονδιακός προπονητής μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Ρουμανία για όσα είδε στο φιλικό από τους παίκτες του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Μίσσας: 

Για το παιχνίδι:
Κλείσιμο
«Για να είμαι ειλικρινής μετά το πρώτο στάδιο προετοιμασίας ήμασταν πολύ καλύτεροι από ό,τι πιστεύαμε πως θα εμφανιστούμε στο πρώτο φιλικό. Το πιο σημαντικό είναι η συνέπεια, η συγκέντρωση και η διάθεση στο κομμάτι της άμυνας και αυτά τα στοιχεία θα πρέπει να τα κρατήσουμε σαν κόρη οφθαλμού. Σε ό,τι αφορά στο επιθετικό κομμάτι, έχουμε τη δυνατότητα και το ταλέντο αν έχουμε υπομονή να βρούμε λύσεις, να χτυπήσουμε εκεί που έχουμε πλεονέκτημα απέναντι στην αντίπαλη ομάδα, ενώ σήμερα είχαμε πάρα πολύ καλό ποσοστό στο τρίποντο. Γιατί είμαστε μια ομάδα με καλούς σουτέρ, αλλά όχι κλασικούς σουτέρ. Είχαμε καλές αποστάσεις, καλή κυκλοφορία της μπάλας και τα σουτ βγήκαν με καλές προϋποθέσεις».

Για το ντεμπούτο του Γιώργου Παπαγιάννη: «Ο Γιώργος έχει παρουσιάσει πολύ μεγάλη βελτίωση πηγαίνοντας στην Αμερική. Πέρα από τη δύναμη που είχε, έχει γίνει πολύ πιο γρήγορος. Θέλει κάποια δουλειά σε κάποια πράγματα, όπως στην άμυνα στα πικ εν ρολ, που είναι θέμα επανάληψης να βελτιώσει. Είναι ένα παιδί με παρόν και μέλλον για την Εθνική».

Για το αυριανό ματς απέναντι στη Μεγάλη Βρετανία: «Αύριο απέναντι στη Μεγάλη Βρετανία θα έχουμε απέναντί μας μια διαφορετική ομάδα, με πολλούς αθλητικούς παίκτες και πολλούς ψηλούς. Είναι ένα ακόμη τεστ που θα δούμε πώς θα προσαρμοστούμε. Κάθε παιχνίδι και κάθε προπόνηση από εδώ και πέρα έχει τη λογική να βελτιωνόμαστε στις αδυναμίες μας και να κρατάμε τα πλεονεκτήματά μας. Έχουμε ακόμη δρόμο. Για μένα είναι ιδιαίτερα σημαντική η διάθεση, η συγκέντρωση στην τακτική και η υπομονή στην επίθεση για να μπορούμε να απειλήσουμε. Αυτά τα στοιχεία πρέπει να τα έχουμε κάθε μέρα, από την προπόνηση και τα φιλικά μέχρι τα επόμενα παιχνίδια».

Για την παρουσία στην Ανδρών, παικτών που είχε στις μικρές εθνικές ομάδες: «Από τότε φαινόταν τι καριέρα θα έκαναν. Δεν τους έχει χαρίσει κανένας τίποτα. Είναι μοναδικές προσωπικότητες, έχουν ευθύνη για οτιδήποτε κάνουν και εύχομαι να είναι καλά για να προσφέρουν στην Εθνική και στις ομάδες τους. Με αυτά τα παιδιά έχουμε πραγματική επικοινωνία».

Για την παρουσία του κόσμου: «Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική από την ώρα που ήρθαμε. Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό, η Πάτρα είναι μπασκετομάνα».

Για το δικό του ντεμπούτο στην Εθνική Ανδρών: «Έχω περάσει από πολλές εθνικές ομάδες. Είναι μια διαφορετική αίσθηση για μένα αυτό το ντεμπούτο. Ο κόσμος δείχνει αγάπη για όλες τις εθνικές ομάδες. Μακάρι να είμαστε καλά και υγιείς για να φτάσουμε εκεί που προσδοκάμε».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης