Στανόγεβιτς: Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί για την πρόκριση

Στανόγεβιτς: Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί για την πρόκριση

Ο Δικέφαλος του Βορρά είναι το φαβορί στο ζευγάρι με την Έστερσουντς σύμφωνα με όσα δήλωσε ο προπονητής του

Στανόγεβιτς: Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί για την πρόκριση
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αλεξάντερ Στανόγιεβιτς δεν δίστασε να προσδώσει στο «δικέφαλο του Βορρά» τον τίτλο του φαβορί στο ζευγάρι με την Έστερσουντς. 

Ο Σέρβος τεχνικός υποστήριξε πως σημαντικό ρόλο παίζει το γεγονός πως οι Σουηδοί θα έχουν πολύ καλό αγωνιστικό ρυθμό καθώς ήδη έχουν αρκετά παιχνίδια στα πόδια τους, ενώ ξεκαθάρισε πως η πρόκριση στους ομίλους του Europa League αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους της ομάδας της Θεσσαλονίκης. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ: 

«Γνωρίζουμε ακόμη πριν την κλήρωση ότι ο ΠΑΟΚ ως ισχυρός οφείλει να υπερασπιστεί τον τίτλο του φαβορί. Τώρα, μετά την κλήρωση, επαναλαμβάνω ότι ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί. Παίζουμε όμως με μια ομάδα που κέρδισε το σεβασμό πετυχαίνοντας μια μεγάλη πρόκριση εναντίον της Γαλατά κι αυτό σε διπλά παιχνίδια δεν γίνεται τυχαία. 

Θα μελετήσουμε πολύ καλά την Έστερσουντς και πρέπει να υπολογίσουμε πως θα έχουν σίγουρα πολύ καλό αγωνιστικό ρυθμό, αφού έχουν παίξει ήδη 17 ματς πρωταθλήματος. Ήδη έχουμε ξεκινήσει να συλλέγουμε πληροφορίες. Από τη δική μας πλευρά θα είμαστε σίγουρα καλύτεροι και συγκεντρωμένοι, καθώς είναι ένας από τους βασικούς μας στόχους να μπούμε στους ομίλους του Europa League» .
Κλείσιμο

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης