Βίντεο: Επέστρεψε με νίκη στα ευρωπαϊκά σαλόνια η Μίλαν

Βίντεο: Επέστρεψε με νίκη στα ευρωπαϊκά σαλόνια η Μίλαν

Η Μίλαν επέστρεψε στην Ευρώπη ύστερα από 1.234 μέρες και νικώντας 0-1 την Κραϊόβα στην Ρουμανία έκλεισε ουσιαστικά θέση στα playoffs

Βίντεο: Επέστρεψε με νίκη στα ευρωπαϊκά σαλόνια η Μίλαν
Τρία χρόνια περίμεναν οι τιφόζι την επιστροφή των Μιλανέζων και την είδαν κόντρα στην Ουνιβερσιτάρια στην Ρουμανία στο πρώτο σκέλος των προκριματικών του Europa League. Ο Βιντσέντζο Μοντέλα είχε εκτός αποστολής τους Μπονούτσι, Μπίλια, Σούσο, Ρομανιόλι, έστησε την ομάδα του με 4-3-3 και την είδε να κάνει αυτό που χρειάζεται για να είναι με το 1.5 πόδι στα playoffs. Ο Ροδρίγες πέτυχε το γκολ, δοκάρι είχε ο Κουτρόνε, επέμβαση σε τετ-α-τετ είχε στο 0-0 ο Τζίτζιο Ντοναρούμα.

Για τους γηπεδούχους ήταν η πρώτη μεγάλη φάση του αγώνα όταν στο 23' ο Μοντολίβο έκανε τραγικό λάθος βγάζοντας τον Μιτρίτα σε καθαρό τετ-α-τετ με τον Ντοναρούμα, ο οποίος, ευτυχώς για την Μίλαν, ήταν ο νικητής. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι Rossoneri θα μπορούσαν να έχουν ανοίξει το σκορ όμως στο πλασέ του Κουτρόνε μέσα από την περιοχή η μπάλα πήγε στο δοκάρι. Ξανά ο 19χρονος επιθετικός απείλησε στη συνέχεια με κεφαλιά, όμως το πρώτο γκολ της ομάδας του Μοντέλα στη σεζόν ήρθε στο 44' όταν ο Ρικάρντο Ροδρίγες εκτέλεσε φάουλ από πλάγια δεξιά, η μπάλα πέρασε απ' όλους και πήγε στα δίχτυα του Καλανκλέα (0-1).

Στο δεύτερο μέρος η Κραϊόβα προσπάθησε να βγει περισσότερο μπροστά και απείλησε την Μίλαν στο 59' όταν μετά την κακή έξοδο και απομάκρυνση του Ντοναρούμα ο Μιτρίτα έκανε το τεχνικό σουτ και λίγο έλειψε να τον κρεμάσει. Ο Κουτρόνε είχε νέα κεφαλιά άουτ (65'), όμως όσο η ώρα περνούσε, οι Μιλανέζοι δέχονταν όλο και περισσότερη πίεση, ενώ ο Μοντέλα έδωσε ντεμπούτο και στους Αντρέ Σίλβα και Αντρέα Κόντι. Προς το τέλος ο Ντοναρούμα μπλόκαρε το σουτ του Μπαλούτα και οι Rossoneri πήραν την πρώτη νίκη στη σεζόν.

Κραϊόνα (Ντέβις Μάντζια): Καλανκλέα, Ντιμιτρόβ (81' Ρομάν), Σπάχια, Κέλιτς, Μπριτσέαγκ, Ζλατίνσκι, Βάγκενιν, Μιτρίτα (67' Μπαρμπούτ), Φαούστο Ρόσι (74' Ματέιου), Μπάνκου, Μπαλούτα.

Μίλαν (Βιντσέντζο Μοντέλα): Ντοναρούμα, Αμπάτε (73' Κόντι), Ζαπάτα, Μουσάκιο, Ροδρίγες, Κεσί, Μοντολίβο, Μποναβεντούρα, Νιανγκ, Μπορίνι (66' Αντρέ Σίλβα), Κουτρόνε (81' Αντονέλι).
Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης