Ουζουνίδης: Έχουμε ένα μικρό προβάδισμα - Νομίζω κάναμε καλό παιχνίδι

Ουζουνίδης: Έχουμε ένα μικρό προβάδισμα - Νομίζω κάναμε καλό παιχνίδι

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του και τόνισε πως θα μπορούσαν οι παίκτες να βάλουν κι άλλο γκολ - Ικανοποιημένος για την νίκη, αλλά και για το γεγονός ότι η ομάδα του δεν δέχτηκε γκολ παρουσιάστηκε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης

Ουζουνίδης: Έχουμε ένα μικρό προβάδισμα - Νομίζω κάναμε καλό παιχνίδι
Ηταν ικανοποιημένος. Και από το αποτέλεσμα και από την εικόνα του Παναθηναϊκού. Και το αιτιολόγησε. Με βάση το επίπεδο ετοιμότητας στο οποίο βρίσκονται οι «πράσινοι». Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πάντως γνωρίζει πως δεν έχει τελειώσει η δουλειά.

«Θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει κι άλλο γκολ. Σε γενικές γραμμές και με βάση το επίπεδο ετοιμότητας νομίζω ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι», είπε αρχικά για να προσθέσει

«Εχουμε ένα μικρό προβάδισμα, αλλά ο αντίπαλος είναι επικίνδυνη ομάδα. Οταν βρίσκουν χώρους όπως είδατε μπορούν να κάνουν την ζημιά και αυτό πρέπει να το περιορίσουμε στην ρεβάνς».

Κλείσιμο
Χατζηγιοβάνης: Δείξαμε πως είμαστε καλύτερη ομάδα!
Για το παιχνίδι της Λεωφόρου, ο πιτσιρικάς του Παναθηναϊκού τόνισε στην κάμερα της Cosmote Sport: «Είτε με 1-0, είτε 2, είτε 3 αυτό που μετράει είναι ότι νικήσαμε. Πήραμε τη νίκη και στη Καμπάλα θα κριθούν όλα. Παίζαμε από τα άκρα και βγάλαμε αρκετές φάσεις. Αυτός ήταν ο στόχος. Κάναμε καλό παιχνίδι και δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Είχαμε ευκαιρίες για ακόμη ένα ή δύο γκολ με τον Λουντ αλλά δεν ήρθαν. Το καλό είναι όμως ότι δεν δεχτήκαμε και γκολ».

Σχετικά με την πίστη που δείχνει προς το πρόσωπό του ο Μαρίνος Ουζουνίδης, τόνισε: «Με βοηθάει κάθε φορά ο κόουτς. Δεν έχω το άγχος των πρώτων αγώνων και παιχνίδι με παιχνίδι μου βγαίνει καλύτερα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης