Ελπίδες για Βιγιαφάνιες, παίρνει ευκαιρία ο Δώνης

Ελπίδες για Βιγιαφάνιες, παίρνει ευκαιρία ο Δώνης

Πιθανότητες για να προλάβει το πρώτο επίσημο ματς του Παναθηναϊκού έχει ο Λούκας Βιγιαφάνιες, ενώ ο Χρήστος Δώνης υπολογίζεται κανονικά από τον Μαρίνο Ουζουνίδη εν όψει της νέας σεζόν

Ελπίδες για Βιγιαφάνιες, παίρνει ευκαιρία ο Δώνης
Ευχάριστα νέα με Λούκας Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό. 

Ο Αργεντινός άσος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα την Δευτέρα και στις επαφές που είχε με την μπάλα δεν ένιωσε ενοχλήσεις δείχνοντας σε καλή κατάσταση. Πήγε στο νοσοκομείο, έκανε μαγνητική και αναμένεται να βγουν σήμερα τα αποτελέσματά της. Αν δείξει ότι έχει αποθεραπευτεί πλήρως από το βαρύ διάστρεμμα που είχε υποστεί, τότε θα ανεβάσει… στροφές από την Τετάρτη με στόχο να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προσεχώς και να τεθεί στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη για το ματς της Πέμπτης (27/07) κόντρα σε Γκαμπάλα ή Γιαγκελόνια. 

Παράλληλα, ο Ουσμάν Κουλιμπαλί που έγινε αλλαγή στο φιλικό με την Γκεντσλερμπιρλιγκί έκανε ατομικό και την Δευτέρα λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, αλλά η μαγνητική του βγήκε καθαρή και αναμένεται να παίξει στο φιλικό της Πέμπτης (20/07, 21:00) με την Άλκμααρ. 

Κλείσιμο
Ευκαιρία σε Δώνη 
Ικανοποιημένος από την παρουσία του Χρήστου Δώνη στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού έχει μείνει ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» τον πήρε μαζί του στην Ολλανδία για να κρίνει αν μπορεί να υπολογίζει σε αυτόν και φαίνεται ότι έχει αποφασίσει ότι θα του δώσει ευκαιρίες και πως θα τον διατηρήσει στο ρόστερ. Αν τις εκμεταλλευτεί, τότε θα του προταθεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης