Όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχθηκε το… Game of Thrones

Όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχθηκε το… Game of Thrones

Συνάντηση κορυφής στο Λος Άντζελες, όπου δύο εκ των πρωταγωνιστών του Game of Thrones βρέθηκαν στην προπόνηση των «κόκκινων διαβόλων»

Όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχθηκε το… Game of Thrones
Έχοντας και την ιδιότητα του ηθοποιού (τόσα διαφημιστικά έχει γυρίσει ο άνθρωπος) ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν είχε κανένα πρόβλημα για μικρή κι ευχάριστη διακοπή της χθεσινής προπόνησης της Γιουνάιτεντ στο Λος Άντζελες.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται στις ΗΠΑ για περιοδεία και φιλικά, αλλά δεν έμειναν κι αυτοί ανεπηρέαστοι από τον… πυρετό που έχει προκαλέσει παγκοσμίως το «Game of Thrones».

Οι Τζον Μπράντλεϊ και Τζόε Ντέμπσι, Σάμγουελ Τέιρλι και Τζέντρι αντίστοιχα στο σίριαλ που έχει καθηλώσει εκατομμύρια θεατών σε όλο τον κόσμο βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο που προπονείται η ομάδα και φωτογραφήθηκαν με τον Ζοζέ Μουρίνιο και τους παίκτες του.

Ο Μπράντλεϊ εμφανίστηκε με τη μαύρη εμφάνιση της ομάδας, αποκαλύπτοντας ότι είναι οπαδός της, προσθέτοντας κι αυτός το όνομα του στη λίστα με τοςυ σελέμπριτις που υποστηρίζουν την ομάδα από το Μάντσεστερ.

Μάλιστα είχε την ευκαιρία μαζί με τον συμπρωταγωνιστή του να κρατήσουν και την κούπα του Europa League που κατέκτησε τον περασμένο Μάιο η Γιουνάιτεντ στον τελικό με τον Άγιαξ.
Κλείσιμο










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης