Ντουράντ: «Ο Γιάννης θα γίνει ο MVP του ΝΒΑ»!

Ντουράντ: «Ο Γιάννης θα γίνει ο MVP του ΝΒΑ»!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγραψε τον ιδανικό επίλογο στη σεζόν με την ανάδειξή του σε Πιο Βελτιωμένο Παίκτη στο ΝΒΑ και ο Κέβιν Ντουράντ υποκλίθηκε στον Έλληνα σούπερ σταρ των Μπακς

Ντουράντ: «Ο Γιάννης θα γίνει ο MVP του ΝΒΑ»!
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετράει συνεχή limit-ups στην κορυφαία βιομηχανία μπασκετικού θεάματος στον κόσμο. Για την ακρίβεια, φέτος έγινε ο πρώτος Έλληνας που ξεκινάει βασικός σε All Star Game, οδήγησε τους Μπακς στα playoffs, υπέγραψε νέο ηγεμονικό συμβόλαιο 100 εκατομμυρίων δολαρίων με το Μιλγουόκι και κατέκτησε το βραβείο του Πιο Βελτιωμένου Παίκτη στη λίγκα για όσα εξωπραγματικά έκανε μέσα στη σεζόν!

Αμέσως μετά το τέλος της απονομής των βραβείων στους κορυφαίους της χρονιάς, ο πρωταθλητής με τους Ουόριορς Κέβιν Ντουράντ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη. «Συγχαρητήρια για το βραβείο του Πιο Βελτιωμένου Παίκτη! Ο Γιάννης είναι ένας τύπος που δεν έχουμε δει ξανά και θεωρώ δεδομένο ότι μια μέρα θα είναι ο MVP στο ΝΒΑ. Το ίδιο είχα πει πριν πολλά χρόνια για τον εφετινό MVP (σ.σ. Ράσελ Ουέστμπρουκ), επομένως πρέπει να... σέβεστε τις γνώσεις μου για το παιχνίδι (γέλια)».

Εν συνεχεία συνεχάρη τον πρώην συμπαίκτη του. «Πολλά συγχαρητήρια στον Ράσελ. Αυτό το παιδί βγήκε εκεί έξω και ήταν σαν να έπαιζε σε video game! Ήταν εντυπωσιακός και πρέπει να τον σεβαστούμε».

Κλείσιμο
Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης