Εθνική '05 - Antetokounbros 92-91: Αποθέωση στη γιορτή του αθλητισμού

Εθνική '05 - Antetokounbros 92-91: Αποθέωση στη γιορτή του αθλητισμού

Μετά την Θεσσαλονίκη, το «Antetokounbros Event» διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία και στην Αθήνα και το ΟΑΚΑ - Κατάμεστο το γήπεδο, αποθέωση ξανά για Διαμαντίδη, τρέλανε κόσμο με τα τρίποντα... πεταχτάρια ο Πρίντεζης!

Εθνική '05 - Antetokounbros 92-91: Αποθέωση στη γιορτή του αθλητισμού
Για ακόμα ένα βράδυ, τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, μέσω του «Antetokounbros Event», έστειλαν το ηχηρό μήνυμα «Είμαστε Όλοι Αδέρφια», ώστε να ακουστεί σε κάθε γωνιά της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού!



Κλείσιμο

Διακρίσεις και ρατσισμός δεν έχουν θέση ούτε στο παρκέ ούτε στην ζωή και οι Γιάννης και Θανάσης απέδειξαν για πολλοστή φορά σε όλους πως υπάρχει - και πρέπει να υπάρχει - ισότητα!

Ο κόσμος έσπευσε στο ΟΑΚΑ από αρκετά νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής (25/06), ώστε να προμηθευτεί τα εναπομείναντα ειδικά βραχιολάκια και κατέκλυσε το γήπεδο!




Το σκορ της αναμέτρησης δεν είχε ιδιαίτερη σημασία (η Εθνική 2005 νίκησε με 92-91), καθώς όλοι βρέθηκαν εκεί για να περάσουν καλά και να δείξουν πως ο αθλητισμός φέρνει πιο κοντά τους ανθρώπους.

Οι καλεσμένοι των αδερφών Αντετοκούνμπο, μαζί με την παρέα τους και τους «χρυσούς» παίκτες του '05 φρόντισαν να προσφέρουν θέαμα και να αστειευτούν, δείχνοντας πόσο ωραία... παντρεύονται δύο γενιές μπάσκετ.



Το «Διαμαντίδης οε οε οε» έγινε φυσικά ξανά σύνθημα στα χείλη του κόσμου που βρέθηκε στο «Νίκος Γκάλης», ο Πρίντεζης τους τρέλανε όλους με τα τρίποντα-πεταχτάρια, ο Κάιλ Χάινς συμμετείχε στο σόου καρφωμάτων, μαζί με τους Γιάννη και Θανάση, ενώ ο Σχορτσιανίτης αρκέστηκε να παρακολουθήσει το ματς από τον πάγκο.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, η μητέρα των αδερφών, Βερόνικα, έκανε το τζάμπολ στον αγώνα των ομάδων μπάσκετ με αμαξίδιο, των οποίων υποστηρικτές είναι οι Γιάννης και Θανάσης.



Ο πάτερ Αντώνιος, της «Κιβωτού του Κόσμου», η οποία ενισχύεται σημαντικά μέσα από αυτή την προσπάθεια, έδωσε πάλι το σύνθημα για να αρχίσει η αναμέτρηση της Εθνικής με τους «Antetokounbros».

Πολλοί διαγωνισμοί έγιναν κατά την διάρκεια των τάιμ άουτ και του ημιχρόνου, ενώ στο τέλος, κόσμος... εισέβαλλε στο παρκέ για να βρεθεί δίπλα στους αγαπημένους του παίκτες.

Γιάννης και Θανάσης, αφού ευχαρίστησαν άπαντες για την παρουσία τους και την συμβολή τους στην διοργάνωση, ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου.

Τα δεκάλεπτα: 36-36, 67-53, 82-76, 92-91.
Εθνική 05 (Γιαννάκης): Παπαλουκάς, Χατζηβρέττας, Ντικούδης, Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης, Παπαλουκάς, Παπαδόπουλος, Κακιούζης, Μπουρούσης, Πρίντεζης.
Antetokounbros (Ζήβας): Γαρμπής, Γκίκας, Παναγιωτίδης, Τρικαλιώτης, Σαλούστρος, Κώστας Αντ., Κωτσόπουλος, Σερμαντίνι, Καμπερίδης, Χάινς, Γιάννης και Θανάσης.









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης