«Ο Κλωναρίδης φεύγει από Παναθηναϊκό, ως τώρα δεν υπάρχει επαφή με ΑΕΚ»

«Ο Κλωναρίδης φεύγει από Παναθηναϊκό, ως τώρα δεν υπάρχει επαφή με ΑΕΚ»

Ο ατζέντης του Βίκτορα Κλωναρίδη, Άλεξ Μπονό, επιβεβαίωσε στο gazzetta.gr πως ο πελάτης του φεύγει οριστικά από τον Παναθηναϊκό και άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον.

«Ο Κλωναρίδης φεύγει από Παναθηναϊκό, ως τώρα δεν υπάρχει επαφή με ΑΕΚ»
Την Παρασκευή αναπτύχθηκε μια έντονη φημολογία περί μπασίματος της ΑΕΚ για τον Κλωναρίδη, χωρίς όμως να επιβεβαιώνεται επίσημα και το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, ο οποίος έκανε ένα πολύ καλό εξάμηνο με τον Παναθηναϊκό. Ο Άλεξ Μπονό, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει ο πελάτης του στους «πράσινους» και άφησε τα πάντα ανοιχτά για το μέλλον του.

Ο εκπρόσωπος του «Κλώνα», άρχισε την τοποθέτησή του ξεκαθαρίζοντας πως ο πελάτης του αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό. «Είναι οριστικό ότι ο Βίκτορας θα φύγει από τον Παναθηναϊκό, μάλιστα έχουμε ενημερώσει και τους ανθρώπους της ομάδας. Πέρασε ένα πολύ καλό χρόνο, είναι πολύ ευχαριστημένος και δεν θα ήθελα να σχολιάσω τους λόγους για τους οποίους πήραμε αυτή την απόφαση, αλλά είναι οριστικό», τόνισε.

Στη συνέχεια, τον ρωτήσαμε για τα σενάρια που θέλουν τον έμπειρο μεσοεπιθετικό, να εξετάζεται από την Ένωση, λέγοντας μας: «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια επαφή με την ΑΕΚ. Ωστόσο, αν υπάρξει, θα συζητήσουμε. Υπάρχουν κάποιες προοπτικές για τον παίκτη, θα τις εξετάσουμε και θα δουλέψουμε το καλύτερο για την εξέλιξη της καριέρας του. Ο Κλωναρίδης δεν θα δανειστεί ξανά από την Λανς, έχει 1 χρόνο συμβόλαιο οπότε ή θα μείνει ή θα παραχωρηθεί».

Προσπαθώντας να του αποσπάσουμε όμως μια παραπάνω πληροφορία για το μέλλον του Κλωναρίδη, τον ρωτήσαμε και για την επόμενη μέρα. Συγκεκριμένα, αν στόχος του ποδοσφαιριστή είναι να επιστρέψει σε ελληνική ομάδα με μεγάλους στόχους. Ο Μπονό, άφησε και πάλι όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά: «Δεν το έχουμε συζητήσει αυτό. Πέρασε πολύ καλά στην Ελλάδα, πάντα περνάει πολύ καλά στην Ελλάδα. Είμαστε διατεθειμένοι να συζητήσουμε όλες τις προοπτικές και θα επιλέξουμε το καλύτερο για τον παίκτη».

Κλείσιμο
Πηγή : www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης