Ολυμπιακός: «Όλοι μαζί μια γρο8ιά» και τη νέα χρονιά

Ολυμπιακός: «Όλοι μαζί μια γρο8ιά» και τη νέα χρονιά

Μ' αυτό το σλόγκαν , ο Ολυμπιακός παρουσίασε τα φετινά διαρκείας του - Μειωμένες τιμές, μεγαλύτερη ενίσχυση στον Ερασιτέχνη και παρουσίαση του τμήματος Χάντμπολ

Ολυμπιακός: «Όλοι μαζί μια γρο8ιά» και τη νέα χρονιά
Αντιλαμβανόμενος την δύσκολη οικονομική εποχή που πλήττει την κοινωνία, ο Ολυμπιακός παρουσίασε εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2017-2018, στη συνέντευξη Τύπου του «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν μότο «Όλοι μαζί μία γρο8ιά». Σαφώς με το «8» αντί του «θ» θέλουν να τονίσουν ότι μεγάλος στόχος είναι η κατάκτηση του 8ου φετινού πρωταθλήματος.

Κατά την παρουσίαση, λοιπόν, έγινε γνωστό πως θα υπάρξει νέα μείωση στις τιμές όλων των εισιτηρίων, εκτός αυτών των συνδεσμιακών πακέτων, που θα υπάρξει μία μικρή αύξηση.
Κλείσιμο

Συγκεκριμένα, οι τιμές τους θα είναι 110 ευρώ, +50 ευρώ που είναι για την αγορά της Κάρτας Μέλους. 

Σημαντική είναι η απόφαση να ενισχυθεί ο Ερασιτέχνης με περισσότερα χρήματα. Από αυτά τα 160 ευρώ συνολικά που κοστίζει σε κάθε άτομο το εισιτήριο, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός θα λαμβάνει τα 100!

Επίσης, η τιμή της Κάρτας Μέλους παραμένει στα 50 ευρώ, με την οποία ο κάθε κάτοχος θα παρακολουθεί ελεύθερα τα ματς των ομάδων του Ερασιτέχνη. Από φέτος, δε, σε αυτήν την κατηγορία προστίθεται και το βόλεϊ Ανδρών, ενώ έγινε η παρουσίαση και του τμήματος Χάντμπολ. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που έγινε αναφορά στο νεοσύστατο τμήμα.
Πηγή:www.gazzetta.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης