Παπαδόπουλος και Βασιλόπουλος για το θρίαμβο του 1987 (video)

Παπαδόπουλος και Βασιλόπουλος για το θρίαμβο του 1987 (video)

Με τους αναγνώστες του Eurohoops μοιράστηκαν τις αναμνήσεις τους από το 1987 ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος και ο Λάζαρος Παπαδόπουλος.

Παπαδόπουλος και Βασιλόπουλος για το θρίαμβο του 1987 (video)
Ο 33άχρονος φόργουορντ ήταν μόλις τριών ετών, όταν η Ελλάδα κατέκτησε το Ευρωμπάσκετ το 1987, αλλά μετά τη συμμετοχή του στο πρώτο μισό των Antetokounbros 2017 εξήγησε: “Ήμουν πάρα πολύ μικρός, η επιτυχία ήταν η αρχή, για να ασχοληθεί τόσο πολύ με το άθλημα η Ελλάδα και να αγαπήσουμε το μπάσκετ. Ήταν απίστευτα σημαντικό για την εξέλιξη του μπάσκετ. Εύχομαι να συνεχιστεί”.

Στην κάμερα του Eurohoops, ο 37χρονος Παπαδόπουλος θυμήθηκε την αντίδραση των κατοίκων του ποντιακού χωριού του δηλώνοντας: “Ήμουν με τους γονείς μου στη Σοβιετική Ένωση. Υποστήριζα την Ελλάδα. Μετά τη νίκη βγήκε όλο το χωριό και πανηγύριζε. Με επηρέασε να παίξω μπάσκετ. Είναι καλό πού συνεχίσαμε και εμείς τις επιτυχίες. Ελπίζω πως οι πιτσιρικάδες θα ακολουθήσουν το δικό μας και το δικό τους δρόμο”.

Εν τέλει, τα δύο μέλη της “χρυσής” Εθνικής του 2005 μίλησαν με ιδιαίτερο πάθος για τη συμμετοχή τους στο δεύτερο μισό των φετινών Antetokounbros, event που θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (25/6, 19:00, Cosmote Sport 4) στο ΟΑΚΑ. Αναρωτήθηκαν, μάλιστα, ποιος θα αναλάβει το μαρκάρισμά τους…


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης