Μίχελ: «Θέλουμε τον Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ»!

Μίχελ: «Θέλουμε τον Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ»!

Ο Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του Σάσα Στανόγεβιτς αναφέρθηκε σε πολλά μεταγραφικά θέματα μ' αυτό του Αντρέ Βιεϊρίνια να μονοπωλεί - Τέλος ο Περέιρα, τι ισχύει για Εντόι και Τσίμιροτ,

Μίχελ: «Θέλουμε τον Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ»!
Ο Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποκάλυψε ότι έχει προχωρήσει τις επαφές με την πλευρά του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή, αλλά όπως εξήγησε η τελική απόφαση για την ολοκλήρωση της μεταγραφής ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη.


«Είχα μια συνάντηση με τον μάνατζερ του Βιεϊρίνια. Αναλύσαμε τα οικονομικά δεδομένα, είναι γνωστά όλα και η απόφαση ανήκει στον ιδιοκτήτη της ομάδας. Η εισήγηση μου ήταν θετική, αλλά είμαι ο αθλητικός διευθυντής και όχι ο οικονομικός διευθυντής και κυρίως ο ιδιοκτήτης της ομάδας», υποστήριξε ο κ. Μίχελ.  

Σύμφωνα με τον αθλητικό διευθυντή του «Δικεφάλου», «ο Βιερίνια έχει θέση στον ΠΑΟΚ και μπορεί να προσφέρει στην ομάδα. Όμως, υπάρχουν όρια». Πάνω σ’ αυτά τα όρια καλείται να αποφασίσει ο Ιβάν Σαββίδης αν θα μπει ο «Δικέφαλος» στη διαδικασία να πληρώσει περίπου 2,5 εκατομμύρια στη Βόλφσμπουργκ και να ανοίξει ο δρόμος της επιστροφής του Πορτογάλου στην Τούμπα.  

«Η φιλοσοφία μου είναι ότι δεν πρέπει να πληρώνουμε τις ομάδες. Σε σχέση με την Τουρκία, τη Βουλγαρία, στην Ελλάδα η φορολογία είναι υψηλή και οι καλοί ποδοσφαιριστές γίνονται ολοένα και πιο ακριβοί’, εξήγησε ο Λούμπος Μίχελ.  

Κλείσιμο
ΤΕΛΟΣ Ο ΠΕΡΕΪΡΑ!
Την ίδια στιγμή ο Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής έκοψε κάθε κουβέντα γύρω από το ενδεχόμενο επιστροφής του Φακούντο Περέιρα τονίζοντας ότι ο ΠΑΟΚ θα αναζητήσει έναν επιθετικό με διαφορετικά χαρακτηριστικά απ’ αυτά του Αργεντινού ποδοσφαιριστή.

«Ψάχνουμε έναν επιθετικό με άλλα χαρακτηριστικά, που θα είναι πιο δυνατός στο παιχνίδι του σε σχέση με τον Φακούντο. Αυτό ήταν και το πρόβλημα που είχε και με τους προηγούμενους προπονητές», εξηγήσε.

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΕΝΤΟΪ, ΤΣΙΜΙΡΟΤ
Ο Λούμπος Μίχελ αναφέρθηκε στις υποθέσεις του Σέικ Εντόι και του Γκόικο Τσίμιροτ ξεκαθαρίζοντας πως αν δεν έρθει πρόταση πώλησης του Ερζεγοβίνου μέσου δεν πρόκειται ο ΠΑΟΚ να ασχοληθεί με την περίπτωση του Σενεγαλέζου ποδοσφαιριστή της Ανζέ.

«Ο Εντόι ήταν ένας ποδοσφαιριστής που λογιζόταν ως αντικαταστάτης του Τσίμιροτ, να μπορεί να παίξει στο 4-3-3. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει καμία πρόταση για τον Τσίμιροτ ή κάποιον άλλον παίκτη του ΠΑΟΚ και να σας πω ότι δε θέλουμε να πουλήσουμε αρκετούς ποδοσφαιριστές. Ένα από τα μυστικά στο ποδόσφαιρο είναι να μπορείς να κρατήσεις τον κορμό της ομάδας και να μην υπάρχουν πολλές αλλαγές. Αυτό ήταν το πρόβλημα του ΠΑΟΚ τα προηγούμενα χρόνια».
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης