Το βάρος σε Ρωσία, Φινλανδία και U-21

Το βάρος σε Ρωσία, Φινλανδία και U-21

Τα δυο παιχνίδια, Ρωσία – Πορτογαλία και Μεξικό – Ν. Ζηλανδία, για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών που διεξάγεται στη Ρωσία, τα μεγάλα ντέρμπι στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U-21 που γίνεται στην Πολωνία, καθώς και επιλογή αγώνων από τη Φινλανδία (σχεδόν πάντα βγάζει εκπλήξεις), την Αργεντινή και τη Βραζιλία, μπορούν να μας στείλουν στο ταμείο, αν παίξουμε με ψυχραιμία, αλλά και έμπνευση.

Το βάρος σε Ρωσία, Φινλανδία και U-21
Οι αποδόσεις της betshop.gr είναι και πάλι εξαιρετικές.

Ρωσία – Πορτογαλία: Στην 1η αγωνιστική του ομίλου του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, Πορτογαλία – Μεξικό 2-2 και Ρωσία -  Ν. Ζηλανδία 2-0. Συνεπώς, όποιος κερδίσει, κάνει βήμα για να πάρει την 1η θέση. Το ζητούμενο είναι ότι αυτές οι δυο αντίπαλοι και το Μεξικό, θέλουν ν’ αποφύγουν τη Γερμανία στην επόμενη φάση των νοκ άουτ. Στο τρίτο ματς, οι Πορτογάλοι λογικά θα φορτώσουν πολλά γκολ τους Νεοζηλανδούς, ενώ οι Ρώσοι δεν είναι σίγουρο ότι θα κερδίσουν το Μεξικό. Αν όμως, δεν κερδίσουν οι Πορτογάλοι, κατά πάσα πιθανότητα θα πέσουν αυτοί πάνω στη Γερμανία. Μύλος. Η λογική λέει ότι θα γίνει ανοικτό παιχνίδι και θα ποντάρουμε στο over 2.5 της betshop.gr  στο 2.15.

Κλείσιμο
Μεξικό – Ν. Ζηλανδία
: Στα πρώτο ματς του ομίλου, στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών, Πορτογαλία – Μεξικό 2-2 και Ρωσία – Ν. Ζηλανδία 2-0. Το Μεξικό κατάφερε να ισοφαρίσει δυο φορές (τη δεύτερη στις καθυστερήσεις) τους Πορτογάλους. Έδειξε σφριγηλή ομάδα, που παίζει και καλά και σκληρά. Θέλει να τερματίσει στην 1η θέση της βαθμολογίας για ν’ αποφύγει τη Γερμανία στη φάση των νοκ άουτ και να έχει αβαντάζ γκολ σε περίπτωση ισοβαθμίας, άρα πρέπει να βάλει όσα περισσότερα γκολ μπορεί. Η Ν. Ζηλανδία θα έπρεπε να είχε χάσει με πολύ μεγαλύτερο σκορ από τους Ρώσους, δεν παρουσίασε κάτι το ιδιαίτερο. Η λογική λέει να παίξουμε το over 2.5 & no goal της betshop.gr στο 2.65.

Σερβία Κ21 – ΠΓΔΜ Κ21
: Στον ίδιο όμιλο των τελικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που γίνεται στην Πολωνία είναι και η Ισπανία με την Πορτογαλία. Στην 1η αγωνιστική (αυτή είναι η 2η), Πορτογαλία – Σερβία 2-0 και Ισπανία ΠΓΔΜ 5-0. Η λογική λέει να παίξουμε τον άσο της betshop.gr στο 1.50.

Πορτογαλία Κ21 – Ισπανία Κ21: Το μεγάλο ματς του ομίλου. Στα πρώτα παιχνίδια, οι Πορτογάλοι νίκησαν εύκολα 2-0 τους Σέρβους και οι Ισπανοί πανεύκολα 5-0 τους Σκοπιανούς. Με τους παίκτες που έχει η Ισπανία στο ρόστερ της, Ασένσιο, Ντεουλοφέου, Σαούλ κλπ. θεωρείται πρώτο φαβορί για το τρόπαιο. Η λογική λέει να παίξουμε το διπλό της betshop.gr στο 1.85.
Τσεχία Κ21 – Ιταλία Κ21: Ανήκουν στον 3ο όμιλο των τελικών του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, στον ίδιο όμιλο είναι και η Γερμανία με τη Δανία. Στα πρώτα ματς, Γερμανία – Τσεχία 2-0 και Ιταλία – Δανία 2-0. Η λογική λέει να ποντάρουμε στο διπλό της betshop.gr στο 1.60.
Γερμανία Κ21 – Δανία Κ21: Βρίσκονται στον ίδιο όμιλο με την Τσεχία και την Ιταλία. Στα πρώτα ματς, Γερμανία – Τσεχία 2-0 και Ιταλία – Δανία 2-0.Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, οι Γερμανοί είναι κατά πολύ ανώτεροι και κυνηγούν το τρόπαιο όπου κι αν παίζουν. Η λογική λέει να προτιμήσουμε τον 1 & no goal της betshop.gr στο 2.65.

ΤΑ… ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ

Ίντερ Τούρκου – Κουόπιο: Ματς του φινλανδικού πρωταθλήματος. Ποντάρουμε στο under της betshop.gr στο 1.65.
Ελσίνκι – Μάριεχαμν: Ματς του φινλανδικού πρωταθλήματος. Ποντάρουμε στα 2-3 γκολ της betshop.gr στο 2.05.
Ταμπερίν Ιλβές – Σεϊναζόεν: Ματς του φινλανδικού πρωταθλήματος. Παίζουμε τον άσο της betshop.gr στο 2.35.
Χιμνάσια Λα Πλάτα - Σαν Μάρτιν Σαν Χουάν: Ματς του αργεντίνικου πρωταθλήματος. Θα προτιμήσουμε τον άσο της betshop.gr στο 1.85.
Ροζάριο - Ταγιέρες Κόρντομπα: Ματς του αργεντίνικου πρωταθλήματος. Ο άσος της betshop.gr στο 2.00 είναι μια χαρά.
Βιτόρια - Σάντος SP: Βραζιλιάνικο πρωτάθλημα. Ποντάρουμε στο διπλό της betshop.gr που δίνεται στην εξαιρετική τιμή του 2.90.
Μποταφόγκο - Βάσκο ντα Γκάμα: Βραζιλιάνικο πρωτάθλημα. Θα προτιμήσουμε το goal-goal της betshop.gr στο 2.00.
Παλμέϊρας - Ατλέτικο GO: Βραζιλιάνικο πρωτάθλημα. Παίζουμε το goal-goal της betshop.gr στο 2.10.
Ατλέτικο Μινέιρο - Σπορ Ρεσίφε: Βραζιλιάνικο πρωτάθλημα. Μας καλύπτει το under της betshop.gr στο 2.00.
Ατλέτικο Παραναένσε - Σάο Πάολο: Βραζιλιάνικο πρωτάθλημα. Ο άσος της betshop.gr στο 2.50 είναι πολύ καλή απόδοση. Ποντάρουμε.
Αβάι – Φλουμινένσε: Βραζιλιάνικο πρωτάθλημα. Το διπλό της betshop.gr στο 2.55 παίζεται άφοβα.

ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ

JJK – HIFK: Ματς του φινλανδικού πρωταθλήματος. Ποντάρουμε στο 2 & under 3.5 της betshop.gr στο 3.30.
Κέμι – Λάχτι: Ματς του φινλανδικού πρωταθλήματος. Η Κέμι έχει τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα ματς και η Λάχτι τέσσερα 0-0 στη σειρά, τρία εντός κι ένα εκτός. Οπότε το 4.80 για 1 & no goal της betshop.gr είναι «δώρο». 
Βάασα – Ροβανιέμι: Ματς του φινλανδικού πρωταθλήματος. Ο 1 & goal-goal πληρώνεται από την betshop.gr στο 4.50. Παίζουμε έστω κι ένα ευρώ.
Σαν Λορέντζο – Μπάνφιλντ: Ματς του αργεντίνικου πρωταθλήματος. Το διπλό της betshop.gr πληρώνεται στο 3.55 και δεν μπορούμε να το αγνοήσουμε, όταν η φιλοξενούμενη έχει επτά νίκες και μία ήττα στα τελευταία οκτώ ματς. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης