Νίκη πρωτιάς ο ΠΑΟΚ, για το καλύτερο δυνατό ο Πανιώνιος (18:15, Novasports 2)

Νίκη πρωτιάς ο ΠΑΟΚ, για το καλύτερο δυνατό ο Πανιώνιος (18:15, Novasports 2)

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να κάνουν το «δύο στα δύο» απέναντι στους Νεοσμυρνιώτες - Πολλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Μιλόγιεβιτς

Νίκη πρωτιάς ο ΠΑΟΚ, για το καλύτερο δυνατό ο Πανιώνιος (18:15, Novasports 2)
Νίκη… πρωτιάς θέλει σήμερα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πανιώνιο για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας (18:15, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). 

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να κάνουν το «δύο στα δύο» απέναντι στους Νεοσμυρνιώτες, ώστε να κάνουν αποφασιστικό βήμα για το «εισιτήριο» που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. 

Η προετοιμασία για τους παίκτες του Βλάνταν Ίβιτς ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, πέρα των γνωστών με τους Βαρέλα, Μυστασκίδη, Ουάρντα και Σάκχοφ. 

Κλείσιμο
Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Γλύκος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Μαλεζά, Κρέσπο και Λέοβατς. 

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Κάτσε με τον Τσίμιροτ, με τους Κάμπος και τον Ενρίκε στα πλάγια. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Μπίσεσβαρ και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Πρίγιοβιτς. 

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπρκιτς, Κίτσιου, Πούγγουρας, Κάνιας, Χαρίσης, Πέλκας, Αθανασιάδης και Κουλούρης.

Με τρομερά προβλήματα ο Πανιώνιος 
Με πολλά προβλήματα θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ ο Πανιώνιος για την τέταρτη αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Συνολικά πέντε βασικοί εκτός. 

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς εξαρχής δεν μπορούσε να υπολογίζει στον τιμωρημένο από την αποβολή του στην Τούμπα την περασμένη Κυριακή, Σοτζέι Μασούντ. 

Aπό εκεί και πέρα εκτός είναι ο Μανώλης Σιώπης ο οποίος τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο της αναμέτρησης στην Θεσσαλονίκη. Ο Βαλεντίνος Βλάχος τέθηκε νοκ-αουτ με θλάση στον οπίσθιο μηριαίο. Ο Γεσίλ, που αποκλείστηκε την τελευταία στιγμή από την αποστολή του ματς της Τούμπας, δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε και έμεινε για δεύτερο σερί παιχνίδι εκτός. Τέλος, ο Γιαννιώτης ταλαιπωρείται από αιμάτωμα και ο Μιλόγεβιτς επίσης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του. 

Έτσι, τη 18άδα κόντρα στον δικέφαλο του Βορρά απαρτίζουν οι: Μπαντής, Βοσνιάδης, Τασουλής, Μουκτάρης, Οικονόμου, Κόρμπος, Μπάλλας, Γκιοατά, Σταυρόπουλος, Αντωνιάδης, Μασούρας, Βουκελάτος, Μπεν, Ρισβάνης, Μαχμούτοβιτς, Καθάριος, Ταπόκο, Σαββίδης. 

Εκτός είναι και οι Πλιάτσικας-Φούντας, οι οποίοι όμως δεν υπολογίζονται από τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς εδώ και καιρό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης