Η επιστολή Αλαφούζου προς την ΚΕΔ για Κύζα πριν την ρεβάνς της Τούμπας

Η επιστολή Αλαφούζου προς την ΚΕΔ για Κύζα πριν την ρεβάνς της Τούμπας

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε η επιστολή του ισχυρού άνδρα του Παναθηναϊκού προς την ΚΕΔ για τον Γιώργο Κύζα - Το ξενοδοχείο, ο ένθερμος οπαδός του ΠΑΟΚ και οι... ροζ αποχρώσεις!

Η επιστολή Αλαφούζου προς την ΚΕΔ για Κύζα πριν την ρεβάνς της Τούμπας
Μετά τον ορισμό του Κύζα από την ΚΕΔ, ο Γιάννης Αλαφούζος έστειλε επιστολή για να χτυπήσει καμπανάκι για την συγκεκριμένη επιλογή.  Τα όσα ανέφερε ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» βγήκαν στον... αφρό!

Αναλυτικά η επιστολή έχει ως εξής:

«Αγαπητέ κ.Τριτσώνη, 

Κλείσιμο
Σας στέλνω αυτή την εμπιστευτική επιστολή, διότι θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάποια ιδιαίτερα ανησυχητικά στοιχεία, τα οποία ήρθαν σε γνώση μας, σε σχέση με τον διαιτητή του μεθαυριανού αγώνα Κυπέλλου.

Γνωρίζουμε ότι ο κ. Κύζας φιλοξενείται από τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου SARISSA, τον κ. Τσακίρη, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Η φιλοξενία περιλαμβάνει ακόμα και πιο «σύνθετες προσωπικές εξυπηρετήσεις». Ο ξενοδόχος αυτός είναι ένθερμος οπαδός του ΠΑΟΚ και διατηρεί συχνότατες επαφές με τη διοίκησή του, προτείνει δε ακόμα και άτομα για την προσωπική ασφάλεια του ιδιοκτήτη του.

Οπως γνωρίζετε, ο κ. Κύζας έχει επανειλημμένως αδικήσει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και οι παραπάνω πληροφορίες δεν μας έχουν κάνει να αισθανόμαστε καλύτερα σε σχέση με τη μεθαυριανή διαιτησία.  Η μόνη θέση του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ είναι η ορθή και δίκαιη αντιμετώπισή του από τους διαιτητές στους αγώνες».




Πηγή:www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης