Γιάννης: “Θέλω να δυναμώσω και να βελτιωθώ στο σουτ!”

Γιάννης: “Θέλω να δυναμώσω και να βελτιωθώ στο σουτ!”

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε μία μίνι αποτίμηση της σεζόν για τους Μπακς και τον εαυτό του, μίλησε για το έκτο παιχνίδι και τον αποκλεισμό αλλά και για τα πράγματα που θέλει να βελτιώσει ώστε να ανεβάσει ακόμα περισσότερο το αγωνιστικό του επίπεδο

 Γιάννης: “Θέλω να δυναμώσω και να βελτιωθώ στο σουτ!”
“Θέλω να γίνω ακόμα πιο ουσιαστικός ως ηγέτης και νομίζω αυτό θα έρθει με την ωριμότητα. Τα δύο στοιχεία πάνω στα οποία θα δουλέψω το καλοκαίρι είναι η δύναμη αλλά επίσης θέλω να βελτιωθώ στο σουτ ώστε να γίνει πιο αποτελεσματικός στα τρίποντα και σε όλα τα μακρινά, ελεύθερα σουτ”, είπε ο Γιάννης όταν τον ρώτησαν για την επόμενη σεζόν και σίγουρα η αυτογνωσία ενός 22χρονου παιδιού δείχνει το βαθμό της ωριμότητας του.

Ο Γιάννης τόνισε πως ήταν ένα εξαντλητικό παιχνίδι (έπαιξε 47 λεπτά!) αλλά έτσι έπρεπε να γίνει αφού είναι τα πλέι οφ και τα δίνεις όλα, ενώ νιώθει περήφανος που κανείς μέσα στην ομάδα δεν τα παράτησε παρότι οι Ράπτορς ξέφυγαν με 25 πόντους διαφορά: “Αυτή είναι η ομάδα μας φέτος. Δεν τα παρατήσαμε ποτέ, αλλά δυστυχώς στο τέλος δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να βρούμε τι μας έλειψε, προσωπικά και ομαδικά, ώστε του χρόνου να είμαστε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί και να πάμε μακριά στα πλέι οφ”. 

Πηγή: eurohoops.net/el
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης