Βίντεο: Εξάρα οι ρεζέρβες της Ρεάλ στην Ντεπορτίβο!

Βίντεο: Εξάρα οι ρεζέρβες της Ρεάλ στην Ντεπορτίβο!

Οι παικταράδες ρεζέρβες της Ρεάλ έκαναν μαγικό ματς και διέλυσαν 2-6 την Λα Κορούνια, για να παραμείνουν στην κορυφή μαζί με την Μπάρτσα. Μαγική εμφάνιση του Ισκο

Βίντεο: Εξάρα οι ρεζέρβες της Ρεάλ στην Ντεπορτίβο!
Οι απρόσμενες ειδήσεις έπεφταν βροχή και ήταν περίεργες. Αρχικά οι Ρονάλντο, Κρόος τέθηκαν εκτός αποστολής. Στη συνέχεια η ενδεκάδα είχε μόλις δύο παίκτες ίδιους (Μαρσέλο, Νάτσο) σε σχέση με το Clasico. Εάν μπορείς να αποκαλέσεις «ρεζέρβες» όμως, αυτούς που έπαιξαν εκπληκτικά κατά διαστήματα στο «Ριαθόρ». Η δεύτερη σύνθεση της Ρεάλ ήταν καλύτερη και από την θεωρητικά βασική. Ενας Γκαλάκτικο πάγκος έκανε ό,τι ήθελε στο χορτάρι κόντρα στην Λα Κορούνια και αποχώρησε με το χορταστικό 2-6.

Μόλις 53 δεύτερα χρειάστηκε η ομάδα για να καθησυχάσει τον Ζινεντίν Ζιντάν, ότι το επικίνδυνο ολικό rotation δεν θα του έβγαινε σε κακό. Κάθε άλλο δηλαδή. Ο Ισκο που έκανε μαγική εμφάνιση,  πέρασε στον Μοράτα, που σούταρε δυνατά διαγώνια και νίκησε τον Λουξ για το 0-1. Το φοβερό αριστερό του Ασένσιο (13') τράνταξε το αριστερό δοκάρι και ένα λεπτό αργότερα ήρθε το δεύτερο. Ο Χάμες την έσπασε στον Ντανίλο, που του την επέστρεψε και ο Κολομβιανός το τελείωσε με κλάση με το αριστερό μυτάκι.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν συντριπτικοί σε όλο το παιχνίδι και έβγαζαν τρελούς συνδυασμούς. Ο Λουξ έβγαλε δύο εκπληκτικά απέναντι σε Λούκας Βάθκεθ (26') και Μοράτα (31') και στο 35΄μείωσαν οι γηπεδούχοι. Κατά λάθος έφτασε η μπάλα στον Αντόνε, που ήταν μόνος του και έβαλε εύκολα το γκολ. Στο 43' έχασαν και μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν, όταν έπειτα από έξοδο του Κασίγια, η μπάλα χτύπησε σε κεφάλι αντιπάλου και κύλησε βασανιστικά δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Κλείσιμο


 Στο αμέσως επόμενο λεπτό συνέβη το σκηνικό του ματς, με τον Ισκο να γίνεται ακόμα πιο λατρεία. Τον έριξαν κάτω, ενώ έκανε ντρίμπλα, σηκώθηκε και αμέσως έσκασε ρουλέτα στον άλλον αντίπαλο. Στο τελείωμα της φάσης ο Λούκας Βάθκεθ το έβαλε με πλασέ για το 1-3. Θα ακολουθούσαν κιάλα. Πολλά. Ο Μοράτα (64') πρόλαβε την έξοδο του Τίτον, γύρισε, την έστρωσε στον Χάμες, που το έβαλε αβίαστα και χαλαρά. Ο Βάθκεθ (77') έβγαλε την πάσα και με πλασέ ο Ισκο ολοκλήρωσε μια εκπληκτική εμφάνιση.

Η Λα Κορούνια δεν πήρε πέναλτι, αλλά μισό λεπτό αργότερα ο Χοσέλου (84') μείωσε εκ νέου με κεφαλιά, με το μακρινό σουτ του Καζεμίρο (87') να διαμορφώνει το εκπληκτικό 2-6 για τους πιο πιτσιρικάδες της Ρεάλ. Ετσι ο Ζιντάν απόλαυσε τις αλλαγές του, παρέμεινε στους ίδιους βαθμούς με την Μπαρτσελόνα και ξεκούρασε όσους ήθελε, κυρίως ενόψει της ερχόμενης Τρίτης και τον ημιτελικό του Champions League με την Ατλέτικο.

Λα Κορούνια (Πέπε Μελ): Λουξ (46' Τίτον), Αρίμπας, Σίντνεϊ, Λουιζίνιο, Χουανφράν, Μπεργαντίνιος, Ντος Σάντος, Χιλ (56' Χοσέλου), Τσολάκ, Κακουτά (46' Ναβάρο), Αντόνε

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κασίγια, Βαράν (88' Τεχέρο), Νάτσο, Μαρσέλο, Ντανίλο, Κόβατσιτς, Ισκο  (79' Μαριάνο), Χάμες Ροδρίγκες, Λούκας Βάθκεθ, Ασένσιο (79΄Καζεμίρο), Μοράτα.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης