Μέχρι την Πέμπτη παίρνει το διαβατήριο ο Ζέκα και… παίζει με Βέλγιο!

Μέχρι την Πέμπτη παίρνει το διαβατήριο ο Ζέκα και… παίζει με Βέλγιο!

Ο Κάρλος Ζέκα πήρε σήμερα (20/3) την ελληνική ταυτότητα και -μάξιμουμ- ως την Πέμπτη θα του χορηγηθεί και το διαβατήριο, ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Βέλγιο

Μέχρι την Πέμπτη παίρνει το διαβατήριο ο Ζέκα και… παίζει με Βέλγιο!
Τη Δευτέρα (20/3), ο Κάρλος Ζέκα πήρε την ελληνική ταυτότητα, κάτι που σημαίνει ότι σε δύο, μάξιμουμ τρεις μέρες θα του χορηγηθεί ΚΑΙ το διαβατήριο, προκειμένου να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πολύ δύσκολο, εκτός έδρας ματς της Εθνικής μας με το Βέλγιο, το ερχόμενο Σάββατο. 

Εν ολίγοις, ο μέσος του Παναθηναϊκού θα έχει στα χέρια το τελευταίο έγγραφο που απαιτείται, προκειμένου να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τη γαλανόλευκη φανέλα, αργά την Τετάρτη ή την επομένη, όταν και θα ταξιδέψει η αποστολή για το Βέλγιο. 

Να σημειώσουμε πως το διαβατήριο είναι εκείνο που ζητούν οι διαιτητές, ώστε να γίνει η ταυτοποίηση ενός παίκτη, σε κάθε αγώνα εθνικών ομάδων. Η ταυτότητα από μόνη της, δηλαδή, δεν αρκεί. Όπως είπαμε, ωστόσο, έστω και οριακά, ο Ζέκα θα έχει στα χέρια του το ελληνικό διαβατήριο και θα είναι -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- στη διάθεση του Μίχαελ Σκίμπε απέναντι στους «κόκκινους διαβόλους». 

Κλείσιμο
Ο… Κάρολος, θυμίζουμε, είναι στις κλήσεις του Γερμανού ομοσπονδιακού τεχνικού και την Τρίτη (21/3), μάλιστα, θα βάλει τη φόρμα της Εθνικής μας, στην πρώτη συγκέντρωση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης