Το FFC στην Αθήνα: Μάγεψαν οι Έλληνες πρωταθλητές

Το FFC στην Αθήνα: Μάγεψαν οι Έλληνες πρωταθλητές

Greece vs. Rest of the Word! Το αθηναϊκό κοινό στήριξε τους πρωταθλητές μας, που σε μία ακόμη παγκοσμίου επιπέδου διοργάνωση έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό

Το FFC στην Αθήνα: Μάγεψαν οι Έλληνες πρωταθλητές
Οι αναμετρήσεις στο κλειστό του Γαλατσίου ξεκίνησαν με αγώνες kickboxing. Ο Σταύρος Γρηγορακάκης μετά από δύο επιπλέον γύρους κατάφερε να κερδίσει τον Κροάτη Τόμισλαβ Cikotic και γνώρισε την αποθέωση. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Έλληνας αθλητής σήκωσε στους ώμους του την ελληνική σημαία. 



Απίστευτο αγώνα έδωσε και ο Μελέτης Κακουμπάβας που έχασε στα σημεία από τον Σλοβένο πρωταθλητή Samo Petje. Άδοξο τέλος είχαν οι αναμετρήσεις του Νίκου Χίσεν με τον Zahid Zairov και του Μάριου Μπλάνα με τον Γιάννης Fezoulai. Ο Ρώσος Zairov κέρδισε με απόφαση διαιτητών τον επονομαζόμενο και... mini gun, ενώ ο Αλβανός αθλητής εξουδετέρωσε με νοκ άουτ τον Έλληνα αντίπαλό του. 

Κλείσιμο


Ο σταρ του ΜΜΑ Robin Van Roosmalen κέρδισε εύκολα τον Risto Ντιμιτρόφ από την ΠΓΔΜ, επιβεβαιώνοντας ότι αυτή την περίοδο είναι ο κορυφαίος του αθλήματος στην κατηγορία του.
 


Με ισοπαλία έληξε η αναμέτρηση του Filip Πέιτς με τον Αλέξη Σαββίδης, γεγονός που άφησε 
δυσαρεστημένους και τους δύο αθλητές. Νικητής έφυγε από το ρινγκ ο Σταμάτης Moroulis, που κατάφερε να ζαλίσει τον αντίπαλό του, Edgar Santos, ο οποίος ζήτησε τον αποκλεισμό του Έλληνα πρωταθλητή επικαλούμενος αντιαθλητικό χτύπημα.



Αποθέωση γνώρισε και ο Ανδρέας Μιχαηλίδης που οδήγησε τον Borce Ταλέβσκι από την ΠΓΔΜ στην απόφαση να... εγκαταλείψει τον αγώνα. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης