Φωτογραφίες: Πάνω από 7.000 φίλοι της ΑΕΚ ζήτησαν «γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια!»

Φωτογραφίες: Πάνω από 7.000 φίλοι της ΑΕΚ ζήτησαν «γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια!»

Ειρηνικό συλλαλητήριο υπέρ της κατασκευής του νέου γηπέδου - Συνθήματα κατά του δημάρχου, Άρη Βασιλόπουλου

Φωτογραφίες: Πάνω από 7.000 φίλοι της ΑΕΚ ζήτησαν «γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια!»
Πάνω από 7.000 φίλοι της ΑΕΚ ένωσαν τις φωνές τους στο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στη Νέα Φιλαδέλφεια, ζητώντας την επίσπευση των διαδικασιών για την κατασκευή της «Αγιάς Σοφιάς».

Σκοπός όλων ήταν να διεξαχθεί μια ειρηνική συγκέντρωση και σ' αυτό βοήθησε η καταλυτική παρουσία του επονομαζόμενου «θεού», Θωμά Μαύρου, αλλά και άλλων βετεράνων της Ένωσης, όπως ο Ηλίας Ατματσίδης, ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής, ο Γιώργος Καραφέσκος.

Δεν έλειψαν ωστόσο τα συνθήματα κατά του δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας, Άρη Βασιλόπουλου, αν και σε γενικές γραμμές τα πράγματα δεν ξέφυγαν από τον έλεγχο.
Κλείσιμο

Η παρουσία του κόσμου ήταν μαζική, συμμετείχαν και τα προσφυγικά σωματεία που έχουν τεθεί επισήμως υπέρ της κατασκευής του νέου γηπέδου, ενώ παρών ήταν και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ευάγγελος Ασλανίδης.

Το συλλαλητήριο, που άρχισε στις 4 το απόγευμα με συγκέντρωση στον δρόμο που βρισκόταν η ιστορική «σκεπαστή» κερκίδα του «Νίκος Γκούμας», ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 5 με πορεία προς το ΟΑΚΑ, για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης