Βίντεο: Ο Νικος Ζήσης θα μείνει μέχρι το 2019 στην Μπάμπεργκ!

Βίντεο: Ο Νικος Ζήσης θα μείνει μέχρι το 2019 στην Μπάμπεργκ!

O Έλληνας άσος θα μείνει για... πάντα στην Μπάμπεργκ -Οι δύο πλευρές ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους έως το 2019 με τον πιο πρωτότυπο τρόπο! 

Βίντεο: Ο Νικος Ζήσης θα μείνει μέχρι το 2019 στην Μπάμπεργκ!
Mε τις φήμες επιστροφής να... φουντώνουν από νωρίς η Μπάμπεργκ έβαλε τέλος σε κάθε σενάριο! Πριν από 4 ώρες η γερμανική ομάδα μας άφησε ν' απορούμε με το βίντεο που έδειχνε έναν παίκτη να υπογράφει ένα συμβόλαιο.

Κλείσιμο


Λίγες ώρες αργότερα η Μπάμπεργκ μας έλυσε κάθε απορία! Ο Νίκος Ζήσης δείχνει το σήμα της ομάδας στην φανέλα του, γυρίζει με πλάτη και δείχνει το 2019! 


Οι δύο πλευρές τα βρήκαν για ακόμα δύο χρόνια και η ανακοίνωση ήρθε με τον πιο πρωτότυπο τρόπο! 

Ο Νίκος Ζήσης ανέφερε μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μπάμπεργκ: «Είμαι εδώ και δύο χρόνια στην ομάδα. Έχω ταξιδέψει σε πολλές χώρες της Ευρώπης για να παίξω μπάσκετ. Νιώθω πολύ καλά στην Μπάμπεργκ και το πιο σημαντικό είναι ότι νιώθει η οικογένειά μου καλά εδώ. Μου έδωσαν ότι χρειάστηκα για να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας. Αυτό με εντυπωσίασε πολύ και με έκανε να αισθανθώ πολύ περήφανος. Όλη η οργάνωση είναι απίστευτα επαγγελματική. Είμαι χαρούμενος που είμαι μέρος της».

Ο Έλληνας γκαρντ βρίσκεται στη γερμανική ομάδα από το 2015 και έχει κατακτήσει μαζί της το Πρωτάθλημα του 2016, ενώ στην φετινή EuroLeague μετράει 7,7 πόντους, 4,5 ασίστ και 1,9 ριμπάουντ μέσο όρο σε 16 παιχνίδια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης